Bo to różnica

Moderator: Moderatorzy
Jak to kupić i włączyć?onken pisze:PiNK z " taryfa" INK ale masz tam nocki po 10 zł ale można używać naraz
Orange 1TB za 300zł wychodzi 25zł za 95GB na miesiąc. Przy podwójnym włączeniu pakietu (i dodatków) wychodzi ~42zł za 180GB miesięcznie-czyli tyle ile w Play, a mamy prawie 2x więcej GBgunio1991 pisze:Nie śledziłem tego tematu już dłuższy czas, czy coś się zmieniło w kwestii alternatywy dla DIL? Czy nadal jedynie pakiety 100GB ~45zł z Play bez nocy be limitu?
Przeglądnąłem kilka stron wstecz, ale nie widziałem aby coś wynaleziono. Może być inna sieć lub cokolwiek.
Zamiast teraz kombinować z tym można było załatwić sobie wcześniej abonament w nju i nabijać staż. Ja tak zrobiłem i mam 80GB/29zł, ale bez spiny bo po wykorzystaniu internet dalej jest, z prędkością 1Mb/s. A w pkt. 23 regulaminu pakietu 1TB/300zł mamy:Blazer pisze:Orange 1TB za 300zł wychodzi 25zł za 95GB na miesiąc. Przy podwójnym włączeniu pakietu (i dodatków) wychodzi ~42zł za 180GB miesięcznie
Czyli koniec internetów. Poza tym w nju, wraz ze stażem, rośnie ilość GB, maks. 120 po dwóch latach.[...] Lejek w okresie trwania Usługi: Jeżeli w trakcie transferu danych w okresie ważności Usługi nastąpi wykorzystanie środków z pakietu GB [...] dalsza część transferu będzie realizowana bezpłatnie z prędkością do 64 kb/s do końca okresu ważności Usługi [...]
O nju mnie mówić nie musisz, bo akurat u mnie w szufladzie leży SIM z już ponad 3-letnim stażem - był wzięty jeszcze zanim przeprowadziłem się do nowej lokalizacji-właśnie po to by okres promocyjny już "bił"- prawie nic nie płace, a jedynie raz na pół roku wysyłam SMS'a by nie przenieśli mnie na kartę. W międzyczasie korzystałem z DIL'a, a teraz będzie Orange na kartę. Nju dalej zostanie gdyby okazało się że nic ciekawszego nie będzie, to wrócę do tej opcji.kamil7430 pisze:Zamiast teraz kombinować z tym można było załatwić sobie wcześniej abonament w nju i nabijać staż. Ja tak zrobiłem i mam 80GB/29zł, ale bez spiny bo po wykorzystaniu internet dalej jest, z prędkością 1Mb/s. A w pkt. 23 regulaminu pakietu 1TB/300zł mamy:Blazer pisze:Orange 1TB za 300zł wychodzi 25zł za 95GB na miesiąc. Przy podwójnym włączeniu pakietu (i dodatków) wychodzi ~42zł za 180GB miesięcznieCzyli koniec internetów. Poza tym w nju, wraz ze stażem, rośnie ilość GB, maks. 120 po dwóch latach.[...] Lejek w okresie trwania Usługi: Jeżeli w trakcie transferu danych w okresie ważności Usługi nastąpi wykorzystanie środków z pakietu GB [...] dalsza część transferu będzie realizowana bezpłatnie z prędkością do 64 kb/s do końca okresu ważności Usługi [...]
Tak, z tym że w tej samej cenie masz 180GB bez lejka. Oczywiście jak ktoś wykorzysta 180GB to jest gorzej. Z drugiej strony jeżeli komuś nie starcza 180GB/miesiąc to i raczej z 1Mb/s nie będzie zadowolony.Ale w Play masz bez limitu ( Ink, pink ) tyle że z lejkiem 1 Mb/s