Moderator: Moderatorzy
To jak w końcu do maja czy czerwca?ansu pisze:Do końca czerwca ta promocja.
Do końca maja. Ansu odnosił się do promocji Vikings Mobile, która została już zakończona, przed czasem.arasat pisze:To jak w końcu do maja czy czerwca?
Musisz wykorzystać do końca maja. Na czerwiec nic nie przejdzie z tego pakietu.Kaloteck pisze:Do końca miesiąca mogę aktywować i zostawić sobie GB na później czy wykorzystać też trzeba wszystko od razu do końca miesiąca ?
Promocja jest dostępna dla wybranych nowych starterów Play aktywowanych od 28 maja do 24 czerwca 2021.
i co by tu nie napisali to i tak na tym starterze 100 GB nie odpaliszKaloteck pisze:Taaa przedłużył, tylko co z tego...
Kupiłem starter (Formuła Play na Kartę), zarejestrowałem go, minęły już 2 dni a w Play24 wciąż nie ma możliwości aktywacji pakietu 100 GB.
W zakładce "Usługi i pakiety" po prostu nie ma czegoś takiego, są za to jakieś bzdury w stylu "pakiet 500 mb co miesiąc".
Aha, to w takim razie... na jakim?bis24 pisze:i co by tu nie napisali to i tak na tym starterze 100 GB nie odpaliszKaloteck pisze:Taaa przedłużył, tylko co z tego...
Kupiłem starter (Formuła Play na Kartę), zarejestrowałem go, minęły już 2 dni a w Play24 wciąż nie ma możliwości aktywacji pakietu 100 GB.
W zakładce "Usługi i pakiety" po prostu nie ma czegoś takiego, są za to jakieś bzdury w stylu "pakiet 500 mb co miesiąc".
regulamin promocji podaje inną datę, patrz post wyżejCharlesX pisze:Play przedłużył promo 100 GB do 24 czerwca![]()
No nie, punkt II.8. --> "Pakiet jest ważny do końca 30.06.2021 od momentu aktywacji."onken pisze:Jak byk stoi w regulaminie że od dn 28.05.21 do 24.06.21
bis24 pisze:i co by tu nie napisali to i tak na tym starterze 100 GB nie odpaliszKaloteck pisze:Taaa przedłużył, tylko co z tego...
Odpali bo jest wyszczególniony, ale od 28.05.2021 r. do 24.06.2021 r. podejrzewam że @Kaloteck odpalił przed 28.05.2021bis24 pisze:ano na takim, który spełnia warunek promocji
https://www.play.pl/resources/pdf/2021/ ... -24.06.pdf
napisał to jasnoarasat pisze:podejrzewam że @Kaloteck odpalił przed 28.05.2021