Wczoraj dostałem kolejną fakturę z błędnie naliczoną kwotą na 166 zł za net domowy 20 mbity. Ciekawostka jest taka że pierwsza była ok.nawet z rabatem 5 zł. Teraz bubel ,ale nadal z rabatem.

Moderator: Moderatorzy
Wchodzi i to właśnie z niego masz 4 "kreski" sygnału.wajper23 pisze:Jeśli pod Tmobile wchodzi też NetWorkS! to mam pasmo 1800 i 900 jakieś 500m odemnie
Dokładnie za ofertę Internet Domowy do 60Mb/s - 170zł (a nie 55zł).piotrzet pisze:No dobra ale co masz napisane tam na tej fakturze? Jakieś opłaty dodatkowe czy jak? Bo za sam internet to na pewno się taka kwota nie wzięła
Mógł zadziałać QOS automatycznie jak było mocne obciążenie łącza i nadajnika.Krafi pisze:Witajcie,
Ja mam internet biurowy dla firm i chyba coś a'la lejek mnie chwycił. Dzisiaj kilka razy miałem taką sytuację, że zostałem ,,przyjcięty" do 2Mb i trwało to raz 5 minut, raz 30 minut...nie wiem o co chodzi, na infolinii mówią, że w mojej ofercie nie ma ,, limitów" a z drugiej strony teraz mam pełną prędkość(dostępną w mojej lokalizacji) mimo godzin szczytu...szczerze zgłupiałem☺ router fiksuje?, bo kwestie zasięgowe chyba można wykluczyć(nie pamiętam parametrów sygnału, przy testach nigdy nie schodziło poniżej 20/10)
No za taryfę Internet Domowy do 60Mbps xD Jakoś tylko 115zł drożejdamian00716 pisze:Za co oni Ci policzyli to 170 :O
Antena zewnętrzna? Nawet coś prostego przenoszącego punkt odbioru?raven18 pisze:U mnie pierwszy rachunek prawidłowy. W sobotę i niedzielę pobrałem po ponad 20GB i żadnych przycięć. Niestety mam inny problem, max szybkość mi spadła, mam teraz do 30-35Mb/s, tylko przed oknem 40-45, a przecież routera nie powieszę na klamce u okna, poza tym powoduje zakłócenia
No za taryfę Internet Domowy do 60Mbps xD Jakoś tylko 115zł drożejdamian00716 pisze:Za co oni Ci policzyli to 170 :O
Antena zewnętrzna? Nawet coś prostego przenoszącego punkt odbioru?raven18 pisze:U mnie pierwszy rachunek prawidłowy. W sobotę i niedzielę pobrałem po ponad 20GB i żadnych przycięć. Niestety mam inny problem, max szybkość mi spadła, mam teraz do 30-35Mb/s, tylko przed oknem 40-45, a przecież routera nie powieszę na klamce u okna, poza tym powoduje zakłócenia
Jutro poleci reklamacjaonken pisze:Co za brednie z tym iBOA??
Mam dwie taryfy typowe internetowe no limit i iBOA działa wzorowo dla tych numerow ( biznes )
bartex03 pisze:onken pisze:@zearid
przychodzące smsy działaja ale babka mówi ze mam wyslać sms z tej taryfy żeby aktywować f@kture , ja sie jej pytam jak .. jezeli wylaczyliście wysylanie smsów. Ona no tak