Huawei E870
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Huawei E870
Witam.
Mam modemik z tematu posta, po zakupie anteny zewnętrznej wszystko śmiga jak trzeba ale pojawił się pewien dziwny problem, mianowicie w aplikacji iPlus Menager zaraz po zalogowaniu pojawia się komunikat "nie udało się zalogować do sieci" i tak do bólu, najśmieszniejsze jest to że modem normalnie pracuje w 3G i nic mu to nie przeszkadza, tylko aplikacja po pewnym czasie wyrzuca komunikat "Proszę sprawdzić kartę SIM" i wtedy zawias, jak nie zdejmę zasilania z modemu to się nie połączy, najczęściej dzieje się tak po dłuższym czasie bezczynności, może macie dla mnie jakiś patent, nadmienię że wypróbowałem także najnowszą wersję iPlus Menager 2.0 i to samo, a na aplikacjah Huawei Connect i Partner po chwili gubi sieć ale internet także przestaje chodzić.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Mam modemik z tematu posta, po zakupie anteny zewnętrznej wszystko śmiga jak trzeba ale pojawił się pewien dziwny problem, mianowicie w aplikacji iPlus Menager zaraz po zalogowaniu pojawia się komunikat "nie udało się zalogować do sieci" i tak do bólu, najśmieszniejsze jest to że modem normalnie pracuje w 3G i nic mu to nie przeszkadza, tylko aplikacja po pewnym czasie wyrzuca komunikat "Proszę sprawdzić kartę SIM" i wtedy zawias, jak nie zdejmę zasilania z modemu to się nie połączy, najczęściej dzieje się tak po dłuższym czasie bezczynności, może macie dla mnie jakiś patent, nadmienię że wypróbowałem także najnowszą wersję iPlus Menager 2.0 i to samo, a na aplikacjah Huawei Connect i Partner po chwili gubi sieć ale internet także przestaje chodzić.
Ma ktoś jakiś pomysł?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Huawei E870
Dial-upmwolf pisze:Ma ktoś jakiś pomysł?
-
Wielkie dzięki, jesteś wielki.
Pozdro
Pozdro

- Jaco
Napisz czy to rozwiązało twój problem .mwolf pisze:Wielkie dzięki, jesteś wielki.
-
Pomogłeś mi więc dlatego ci dziękowałem, koniec z beznadziejnymi aplikacjami, chodzi już od prawie 1,5 godziny i nie rozłączyło.
Pozdrawiam i dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję.
- Jaco
Nie ma sprawy. Wystarczyło zajrzeć do <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a>mwolf pisze:Pomogłeś mi więc dlatego ci dziękowałem,

I oto chodzimwolf pisze:koniec z beznadziejnymi aplikacjami, chodzi już od prawie 1,5 godziny i nie rozłączyło.

Pozdrawiamymwolf pisze:Pozdrawiam i dziękuję.

- lukkil
- Użytkownik forum
witam,
podepne sie pod temat by nie zakladac drugieo
Panowie, gdziemoge znalezc stery do Huawei E870 dla Visty 64bit?
Qrcze nigdzie nie moge tego znalezc, sa w ogole?
pzdr
podepne sie pod temat by nie zakladac drugieo

Panowie, gdziemoge znalezc stery do Huawei E870 dla Visty 64bit?
pzdr
- Jaco
A tu patrzyłeś / Sterowniki do kart i modemówlukkil pisze:Panowie, gdziemoge znalezc stery do Huawei E870 dla Visty 64bit?
- lukkil
- Użytkownik forum
ano szukałem, niestety nie idą, ściągnąłęm Mobile Conect dla Visty 64 i stery ze strony Ery, może one podejdą.
pzdr
pzdr