Witam
Orientuje się ktoś może czy modem (HSPA) wbudowany w wyżej wymienionym netbook-u (samsung nc10 NP-NC10-KAP1PL) będzie obsługiwał internet od polskich operatorów a konkretnie chodzi mi o Play Online?? Jeżeli tak to jaka będzie maksymalna prędkość, głównie przebywam w większych miastach (łódź, Warszawa).
Pajchrowski pisze:Orientuje się ktoś może czy modem (HSPA) wbudowany w wyżej wymienionym netbook-u
Jeśli to notebook z plus'a to nie ma simlocka i bez problemu będzie można innych kart sim używać. Notebooki nie z plusa modemu nie mają, i prawdopodobnie nawet nie ma jak go dołożyć (brak drugiego porstu mPCI-E)
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Na stronie SAMSUNGA można dostrzec iż istnieją dwie wersje teko netbooka z wbudowanym modemem HSPA oraz bez. Może porostu wersja z Plusa jest wersja z modemem a inne po prostu go nie posiadają. Proszę mnie uświadomić jeśli się mylę. Głównie chodzi mi oto czy:
Czyli dla pewności, skoro znajdę model laptopa z modemem HSPA to bez problemu będę mógł włożyć kartę sim i korzystać z internetu oferowanego przez operatora (nie wnikajmy już jakiego) ??
[ Dodano: 2009-06-03, 19:21 ]
Przy okazji może ktoś zna netbooki które posiadają wbudowany taki modem?
Pajchrowski pisze:skoro znajdę model laptopa z modemem HSPA to bez problemu będę mógł włożyć kartę sim i korzystać z internetu oferowanego przez operatora (nie wnikajmy już jakiego) ?
Tak.
Pajchrowski pisze:Może porostu wersja z Plusa jest wersja z modemem a inne po prostu go nie posiadają.