Bardzo słaby transfer Orange ED77
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Bardzo słaby transfer Orange ED77
Witam. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem internetu kom. orange. Od 25 sierpnia zaczął sie nowy miesiąc rozliczeniowy. Wszystko było ok [ transfer 16kb/s do 22kb/s] aż do piątku. Od piątku transfer mam od [2,6 kb's do 3Kb's]. Prawdopodobnie obcięli mi transfer mimo że nie przekroczyłem limitu transferu [nie ściagam wielu plików a z netu korzystam około 2 godzin dziennie. Szukałem na forum wypowiedzi ale nie znalazłem na ten temat. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Proszę o pomoc...
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
- Użytkownik forum
Re: Bardzo słaby transfer Orange ED77
Być może. Ale co jest tego przyczyną? Zasięg mam 6/7 kresek. Wcześniej wszystko było ok... 3km. ode mnie jest BTS...
Dodam jeszcze że jak zaczynam zasysać plik to transfer przez jakieś 3 sekundy mam na poziomie 20 kb\s a potem stopniowo spada i zatrzymuje sie na 3kb\s...
Łączenie postów.Nie pisz jednego pod drugim tylko edytuj poprzedni. ->bob
I zaóważyłem że upload skacze do 9 kb/s a download jest w granicach 3kb/s.. Pomocy...
Dodam jeszcze że jak zaczynam zasysać plik to transfer przez jakieś 3 sekundy mam na poziomie 20 kb\s a potem stopniowo spada i zatrzymuje sie na 3kb\s...
Łączenie postów.Nie pisz jednego pod drugim tylko edytuj poprzedni. ->bob
I zaóważyłem że upload skacze do 9 kb/s a download jest w granicach 3kb/s.. Pomocy...