Na wstepie witam wszystkich forumowiczow.
Zwracam sie do was z prosba o pomoc w skonfigurowaniu mego telefonu.
Z tego co wiem poprzez telefon spv mozna przegladac internet, niestety nie dam rady go wlaczyc, Czy ktos moglby mi powiedziec krok po kroku co mam zrobic zeby dzialal internet. Dodam jeszcze ze jestem bardzo zielony w tych sprawach.
spv 3000- internet, konfiguracja??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- JK
- Stały użytkownik forum
Re: spv 3000- internet, konfiguracja??
Witam.
Jeżeli chodzi ci o przeglądanie stron w telefonie to zajrzyj TU.
Jeżeli masz telefon w Orange to możesz wysłać ustawienia bezpośrednio na swój telefon, a jeżeli nie to kliknij "pokaż opis" i skonfiguruj telefon korzystając z tamtej instrukcji (zmieniając nazwę połączenia, nazwę punktu dostępu (APN), nazwę użytkownika i hasło).
Jeżeli chodzi ci o przeglądanie stron w telefonie to zajrzyj TU.
Jeżeli masz telefon w Orange to możesz wysłać ustawienia bezpośrednio na swój telefon, a jeżeli nie to kliknij "pokaż opis" i skonfiguruj telefon korzystając z tamtej instrukcji (zmieniając nazwę połączenia, nazwę punktu dostępu (APN), nazwę użytkownika i hasło).
N6230 + AXF-15S + MBC-15S + ATK-20 + BT = 200 kb/s -> 32 kb/s (iPlus)
-
chyba nie znajdziesz tu konfiguracji dla szweckiego operatora, jesli jednak mimo opisu sztokholm jestes w kraju to napisz jaki operator
- JK
- Stały użytkownik forum
@szymon11 Nie zwróciłem uwagi na twoją lokalizację. W takim wypadku automatyczna konfiguracja raczej nie zadziała, chyba że poszukasz na stronie swojego operatora (którego jak dotąd nie znamy).
N6230 + AXF-15S + MBC-15S + ATK-20 + BT = 200 kb/s -> 32 kb/s (iPlus)
-
Operator to tele2/comviq. Probowalem zrobic to krok po kroku tak jak zaleca operator, ale nic z tego.