Problem z gg...
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z gg...
[/b]Cześć!!!:) Jestem tu nowa:) Używam neostrady. Tydzień temu zainstalowałam program gg wersja 7.0. Niestety już od tygodnia próbuję się połączyć z serwerem rejestracyjnym!Za każdym razem kiedy chcę się zarejestować wyskakuje mi komunikat o tym, że nie może się połączyć z serwerem rejestracynym...Próbowałam już tyle razy że jestem bezsilna...Bardoz proszę o pomoc. Co mam zrobić?!Z góry dziękuję.
- sus
- Specjalista bezprzewodowy-junior
hmm
na poczatek sprawdz czy nie blokuje go firewall systemowy(zapora systemowa) jesli uzywasz xp badz instalowny typu kerio itp.,potem odinstaluj i zainstaluj ponownie ,jesli nie pomoze sciagnij inna wersje gg i probuj
- sus
- Specjalista bezprzewodowy-junior
hmm
panel sterowania/zapora systemu/wyjatki i tu zobaczyc czy jest ptaszek przy przy gg jesli nie ma to zaznacz i ok a jesli jest juz zaznaczone to pozostaje jak pisalem wyzej
PS.aby nie zasmiecac forum pisz na PW(poczta)
PS.aby nie zasmiecac forum pisz na PW(poczta)
-
Re: Problem z gg...
Ale ja gdy wejdę w panel sterowania to nie mam takiego czegoś jak zapora syAle ja gdy wejdę w panel sterowania to nie mam takiego czegoś jak zapora systemu...A gdy odinstalowałam gg to zainstalowałam ponownie to to nic nie dało...Nadal jest tak samo....
-
Ale ja gdy wejdę w panel sterowania to nie mam takiego czegoś jak zapora syAle ja gdy wejdę w panel sterowania to nie mam takiego czegoś jak zapora systemu...A gdy odinstalowałam gg to zainstalowałam ponownie to to nic nie dało...Nadal jest tak samo....
- lkmc
- Stały użytkownik forum
Masz system bez servicepacka, w takim ukladzie wejdz: panel sterowania/narzedzia administracyjne/uslugi/zapora systemu windows i nacisnij 'zatrzymaj'.Ale ja gdy wejdę w panel sterowania to nie mam takiego czegoś jak zapora systemu...
Swoja droga jak neostrada ma sie do tematyki tego forum ?
N6220 & moto c975
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Nijak się nie ma do całego forum ale cóż...
Innego firewalla nie masz??
Innego firewalla nie masz??
- bob
- Guru bezprzewodowy
Święta racja.Czy ktoś to może przenieść w inne miejsce ?Sundance_kid pisze:Nijak się nie ma do całego forum...
- magmike
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
- Użytkownik forum
ja też mam problem z gg i mam zatrzymane "zapora połączenia internetowego"i dalej nie działa???
- draconair
- Stały użytkownik forum
hmm... Mimo, że to nie rozwiązanie problemu, ale może warto zainteresowac się normalnymi komunikatorami intenetowymi? [ psi, konekt, miranda, aqq, tlen ]... Kazdy jest lepszy od szmatu-szmatu...
PS. Ja wcale nie sieję propagandy anty gg :-)... Jeżeli ktoś poczuł się urażony tym iż pewien polski komunikator nazwałem tak a nie inaczej to się cieszę :-)
PS. Ja wcale nie sieję propagandy anty gg :-)... Jeżeli ktoś poczuł się urażony tym iż pewien polski komunikator nazwałem tak a nie inaczej to się cieszę :-)
Plus LTE
Orange VDSL
Orange VDSL