poszukuje dashboard pl do PLAY ONLINE tylko to oryginalne do huawei e169
szukałem i nigdzie nie ma, może ktoś z was ma jakiś link. Znalazłem to są w jezyku angielskim a w tej chwili wgrałem z ery i jest po polsku ale chce do PLAY ONLINE PL taki jaki miałem
Ciach
Ostatnio zmieniony 2009-09-19, 09:08 przez gabrys76, łącznie zmieniany 3 razy.
No to jak nie wiesz co to jest dashboard to trzabyło się nie bawić, swoją drogą napisz do BOK'u play to ci prześlą drogą mailową bo miałem problem z E220 zmieniłem FW, przy tym DB potem coś nawaliło w modemie a z innym dashem nie chcieli przyjąć Napisałem do BOK i dostałem
krystianb pisze:można spróbować wyłączyć tą autoinstalację komendą AT, może wtedy przejść.
Niestety nie zawsze te komendy działają - dzisiaj się męczyłem z E170 z Orange.at - na AT^U2DIAG=256 i 257 odpi=odpowiadał ERROR,a na 1 OK,lecz nic to nie dawało.
I trzeba było zainstalować te sam koszmarny soft Business Everywhere,co w Orange.pl,a dopiero potem go wywalić
[ Dodano: 2009-09-17, 21:18 ]
gabrys76 pisze:poszukuje dashboard pl do PLAY ONLINE do huawei e169
To mój pierwszy post mam nadzieje ze nie ostatni =)) wiem ze odswieżam troche przeterminowany temat ale moze ktos jeszcze bedzie poszukiwal dashboard'a z play online. Ten robiony jest przeze mnie ale mysle ze nie rozni sie od orginalu. Przetestowalem na modemie E160 dziala prawidlowo. Dashboard z Playa
W niedlugim czasie wrzuce jeszcze oprogramowanie innych sieci
Pozdrwiam, Van Castel
Ostatnio zmieniony 2010-09-09, 17:25 przez VanCastel, łącznie zmieniany 2 razy.
Myśle,że warto założyć nowy temat " Polskie Dashborady dla modemów " i w nim umieszczać dashboardy zgrane z modemów. Ja dysponuję dashboardem erowym z E122.