Problem z wyszukaniem sieci
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Problem z wyszukaniem sieci
potrzebuje program do wyszukania sieci... mam router i antene i ten router podlaczam pod karte sieciowa. i teraz jescze potrzebuje jakis program do wyszukiwania sieci czy w ogole sa jakies w mojej dzielnicy bo ja mieszkam 3km. od miasta 

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez majkel92krw, łącznie zmieniany 1 raz.
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Problem z wyszukaniem sieci
Czemu nie chcesz korzystac ze swojego operatora?
Podlaczanie sie do cudzych sieci WiFi jest nielegalne i niemilo widziane na forum...
Podlaczanie sie do cudzych sieci WiFi jest nielegalne i niemilo widziane na forum...

www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
-
- Użytkownik forum
ale to ja nie robie dla siebie tylko dla brata ciotecznego...
i nie bede sie podlaczal do cudzych sieci WiFi tylko moj kumpel ma anetne na dachu szkoly i chce zobaczyc czy wykryje ta siecie a jak nie to inna poprostu chce wieziec czy odemnie widac jakas siec
i nie bede sie podlaczal do cudzych sieci WiFi tylko moj kumpel ma anetne na dachu szkoly i chce zobaczyc czy wykryje ta siecie a jak nie to inna poprostu chce wieziec czy odemnie widac jakas siec

- wojteks
- *** Administrator ***
Do tego musisz mieć kartę sieciową radiową (WiFi) albo Acces Point Client wtedy w oprogramowaniu karty albo AP Clienta będzie wyszukiwanie widocznych sieci (site survey)
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
dobra daje sobie z tym spokoj
szkoda kasy i czasu
i dzieki za pomoc ^^
[ Dodano: 2008-07-08, 20:32 ]
albo mam jescze jedno pytanie jaki bym musial kupic sprzet do sieci WiFi zeby mi dobrze dzialal na odleglosci 4km. ?? napiszcie mi jaka antena by musiala byc jak router z ap itd... tylko prosil bym o pelne nazwy ^^

[ Dodano: 2008-07-08, 20:32 ]
albo mam jescze jedno pytanie jaki bym musial kupic sprzet do sieci WiFi zeby mi dobrze dzialal na odleglosci 4km. ?? napiszcie mi jaka antena by musiala byc jak router z ap itd... tylko prosil bym o pelne nazwy ^^