[wydzielony] Wybór operatora

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
anitek
Początkujący użytkownik forum

Re: [wydzielony] Wybór operatora

Post autor: anitek »

No wlasnie i w tym problem bo od wrzesnia bede tylko w wekendy w domu a w ciagu tygodnia razem z moim laptopem w Poznaniu.... :cry:

[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2008-07-10, 01:46 ]
Wydzielony stąd: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=101771#101771
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

No to w takim razie albo załatw coś w poznaniu albo pogódź się z tym, że niestety ze ściągania filmów nici :/
anitek
Początkujący użytkownik forum

Post autor: anitek »

no to jak juz sie pogodze... :cry: wtedy z jakiej sieci najlepiej wziasc bo z tego co sie orientuje mamy na rynku iplus, blue connect, i play .. tylko nie mam pojecia czym sie kierowac przy wyborze i jaka karte wybrac. Pewnie najwazniejszy jest zasieg ale wydaje mi sie z tym nie ma u mnie problemu z zadna siecia. Ale pod wzgledem zasiegow na terenie kraju wydaje mi sie ze plus jest najlepszy bo mam tel z + i nie moge narzekac na zasieg choc nie wiem czy to samo dotyczy necika ... A co z predkoscia?
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

Niestety nie da się jednoznacznie określić co w danym miejscu będzie lepsze jeśli chodzi o operatora komórkowego. Dlatego najlepiej kupić prepaid'y poszczególnych operatorów (jeśli jest taka możliwość) i po prostu potestować już na miejscu.

EDIT: Aha, jest jeszcze oferta Orange i wirtualni operatorzy i ich prepaidy (patrz WPMobi) - to tak dla pełniejszej listy.
Ostatnio zmieniony 2008-07-10, 00:55 przez Jo_gurt, łącznie zmieniany 1 raz.
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: ja.michal »

Ja dodam od siebie, że jeśli chodzi o ofertę internetu Playa to odpada przy podróżowaniu bo mają tylko nadajniki 3G i niestety nie w całej Polsce.
ODPOWIEDZ