Dzielenie łącza.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Dzielenie łącza.
Witam, sorry że jeszcze raz zadaje takie pytanie, wiem że było.
Więc mam takie pytanie.
Chce podzielić łącze LAN (osiedlowe) na 2 komputery. (laptop i PC)
Jak to zrobić w najprostrzy sposób ?
Jak podłącze do komputera 2 karty sieciowe i podłącze to sieć działa ale internet nie. Proszę o jakąś pomoc ...
Więc mam takie pytanie.
Chce podzielić łącze LAN (osiedlowe) na 2 komputery. (laptop i PC)
Jak to zrobić w najprostrzy sposób ?
Jak podłącze do komputera 2 karty sieciowe i podłącze to sieć działa ale internet nie. Proszę o jakąś pomoc ...
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Dzielenie łącza.
Zadałeś pytanie na forum komórkowym a z tego co widzę nie ma tu nic o internecie komórkowym, dlatego przenoszę tego posta na forum o internecie radiowym, które może też do końca nie jest najlepszym na to pytanie ale z całą pewnością bardziej odpowiednim.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
bliski...moze by tak ...no nie wiem bo to ty jestes adminem...ale moze by tak
postawic na samym poczatku tematow opis :jak podlaczyc dwa kompy do jednego internetu...jak podlaczyc laptopa bezprzewodowo jako drugiego kompa...i jeszcze co tam jest...juz nie pamietam. co 3 post to jak podlaczyc dwa kompy. no chyba ze nigdzie nie zostalo to wytlumaczone dokladnie - stad te ciagle requesty .
pzdr
postawic na samym poczatku tematow opis :jak podlaczyc dwa kompy do jednego internetu...jak podlaczyc laptopa bezprzewodowo jako drugiego kompa...i jeszcze co tam jest...juz nie pamietam. co 3 post to jak podlaczyc dwa kompy. no chyba ze nigdzie nie zostalo to wytlumaczone dokladnie - stad te ciagle requesty .
pzdr
-
Nie Adminem tylko Modemikw pisze:bliski...moze by tak ...no nie wiem bo to ty jestes adminem...

świetny pomysł, tylko ktoś musi napisać dobry manual?ikw pisze:ale moze by tak
postawic na samym poczatku tematow opis :jak podlaczyc dwa kompy do jednego internetu...jak [....]
Zrobisz to? Jeżeli tak, to ja to z przyjemnością podwieszę na samej górze

Sęk w tym, ze ja nie mam kiedy zrobić dobrego manuala.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
heheh no juz sie nie czepiaj szczegolow 
hmmm no wlasnie podajac taki pomysl nie mialem na mysli siebie ( wrodzona skromnosc) ...ale dzies widzialem fajnego manuala ...powiedzmy ze go moge poszukac no to wrzucisz.
pzdr!

hmmm no wlasnie podajac taki pomysl nie mialem na mysli siebie ( wrodzona skromnosc) ...ale dzies widzialem fajnego manuala ...powiedzmy ze go moge poszukac no to wrzucisz.
pzdr!
-
OK.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)