internet w laptopie z SE 5310i

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ewciaewelaska
Początkujący użytkownik forum

internet w laptopie z SE 5310i

Post autor: ewciaewelaska »

witam. mam takie pytanie. slyszlam, ze mozna miec internet w laptopie za posrednictwem telefonu. w telefonie mam skonfigurowany internet i moge przegladac strony internetowe. nie wiem tylko jak zrobic by za pomoca kabla USB moc <font color="#FF00FF"><b>»»korzystać««</b></font> z internetu na laptopie. dowiedzialam sie ze potrzebuje do tego jakis program jednakze nie mam pojecia jaki i czy ma byc zainstalowany w telefonie czy w komputerze. prosze o pomoc w konfiguracji.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: internet w laptopie z SE 5310i

Post autor: Jaco »

ewciaewelaska pisze:witam.
Witamy :)
ewciaewelaska pisze:lyszlam, ze mozna miec internet w laptopie za posrednictwem telefonu.
Dobrze słyszałaś :hyhy:
ewciaewelaska pisze:nie wiem tylko jak zrobic by za pomoca kabla USB moc <font color="#FF00FF"><b>»»korzystać««</b></font> z internetu na laptopie.
Wystarczy zajrzeć do naszego <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a> i po kłopocie.
ewciaewelaska pisze:dowiedzialam sie ze potrzebuje do tego jakis program
Nie koniecznie.
ewciaewelaska pisze:czy ma byc zainstalowany w telefonie czy w komputerze.
W komputerze (laptopie) oczywiście
prosze o pomoc w konfiguracji.
. Zapraszam tu: Konfiguracja modemów i telefonów do współpracy z internetem - GPRS EDGE UMTS HSDPA na komputerze PC, laptopie, notebooku
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ