Natomiast podłaczając SonyEricssona przez kabel USB i bez zainstalowanego PcSuita telefon jest wykrywany jako modem
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Z BT nie powinno być problemów jeśli jest jakiś program obsługujący twój BT wbudowany w laptop.Kapustka pisze:Do Nokii nie mam kabelka dlatego próbowałam łaczyć sie przez BT lub Irde-bezowocnie
Teoretycznie połączenie przez BT jest najmniej trudne do skonfigurowania. Sparuj urządzenia (kompa i komórkę) i wklej tutaj screena co Ci wyświetli.Kapustka pisze:Poczekam jak mi przyślą kabel USB i wtedy zobacze czy da sie coś zrobić
Bo ja kurcze nie mam tak czasu,żeby do tego przysiąść i pokombinowaćJaco pisze:Zbyt szybko się poddajesz
<font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> mi nie pokazuje, nie wykrywaSundance_kid pisze:A SE dawno parowałaś? Inne urządzenia pod BT Ci widzi?
Tak. Tam coś powinno być.Kapustka pisze:A jakies funkcje,właściwości BT znajde w Panelu sterowania??
Włącz BT w kompuerze. W trayu będziesz miała niebieską ikonke z literą B. Kliknij otwórz i w opcjach zobacz czy masz zaznaczone zezwalaj na odnajdowanie tego urządzenia BT i obydwie opcje w połączeniach.<font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> mi nie pokazuje, nie wykrywa
Podobnie jak w tym załączniku:Sundance_kid pisze:Kliknij otwórz i w opcjach zobacz czy masz zaznaczone zezwalaj na odnajdowanie tego urządzenia BT i obydwie opcje w połączeniach.
A masz w ogóle tego BT w kompie?Kapustka pisze:a bezprzewodowo niestety nie![]()
Czego uzywasz? Tzn jaka sieć i jaki starter?Kapustka pisze:Bo udało mi się połączyć,ale po chwili mi zerwało połączenie.