Problem z netem

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Piros
Początkujący użytkownik forum

Problem z netem

Post autor: Piros »

Witam :) . Jestem tu nowy choć forum przeglądałem od dłuższego czasu. Czytałem wiele tematów ale żaden z nich mi nie pomógł :( . Sprawa wygląda tak: mam radiówke wszystko chodziło wspaniale aż do czasu gdy admin zmienił miejsce anteny-nadajnika. Przestawiłem antene na nową pozycje ale pogorszyła się jakość sygnału. Otóż jakość ta ciągle skacze od 0% do 66%. Rozmawiałem z adminem o tym ale on stwierdził że nie wie co może być przyczyną takiego stanu. Twierdzi że sprawdził wszystko i według nie go powinno wszystko śmigać ale tak nie jest :( . Czy ktoś spotkał się z takim problem ? Proszę o pomoc. :/
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Re: Problem z netem

Post autor: Jo_gurt »

A nie zmienił np polaryzacji?
Piros
Początkujący użytkownik forum

Re: Problem z netem

Post autor: Piros »

Tego nie wiem, ale myśle że jako doświadczony informatyk powinien wziąść to pod uwage gdy próbował naprawic ten problem. A czy zmiana polaryzacji może tak wpłynąć na jakość sygnału ? Bo siła sygnału jest znakomita i wyświetla 80% cały czas.
ODPOWIEDZ