ja zaczne

(GPRS)/Orange
se gc 75e
ping www.wp.pl
średni czas od 700 do 2000ms najlepszy wynik to ok600ms
najgorszy ok 3000ms
Moderator: Moderatorzy
A to łącze w TPSA, to masz na UMTS/GPRS/EDGE ??Anonymous pisze:łącze TP SA[....]
Tylko że to okno znika zanim zdąże cokolwiek przeczytać:]fiodor pisze:wciskasz start następnie uruchom i wpisujesz np. ping www.wp.pl enter, i to wszystko. Wyskoczy ci okno z pingami
nie, ale daję jako porównanie ;> 12ms a 700ms do 3000msBliSki pisze:A to łącze w TPSA, to masz na UMTS/GPRS/EDGE ??Anonymous pisze:łącze TP SA[....]
![]()
![]()
Z mapy wynika że masz tam u siebie EDGE czyli te 3KB/s to bardzo mało.Varmack pisze:Czy to normalne że pliki ściągają mi się z szybkością 3 kb/s ? Czy dokupienie ramu pomoże (mam 128)?
Do 10kb/s czy 10KB/?? Przecież to pierwsze to masakra by byłaVarmack pisze: A pliki ściągają mi się z szybkością do 10 kb/s
To jest bliskie maksymalnym osiągom ?Sqpnio pisze: U mnie na GC79 (GPRS) wyciągam przy ściąganiu plików nawet 5,2 KB/s, co jest bliskie maxymalnym osiągom.
A nie prawdaSqpnio pisze: Używajcie do ściągania Star Downloadera, lub innego akceleratora i ściągajcie pliki pojedynczo, w jednej części - będzie najwydajniej.
Taa... A próbowałeś już takiego rozwiązania ? Jak tak, to byłbym wdzięczny za jakieś obszerniejsze info...adams pisze:@varmack
skoro oprogramowanie od plusa tyle zżera ramu to nie lepiej łączyć się przez dialup-a