Proszę o pomoc Poszukuje Internetu radiowego w Krakowie w Nowej Hucie------> Mogiła osiedle Lesisko, Ul> Zagłoby i nie moge znaleźc firmy która funkconuje w tym terenie pomóżcie
Jak możecie to podajcie linki >
Z góry dzięki za pomoc
Internet radiowy---> Kraków
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Internet radiowy---> Kraków
krysti10, a czemu radiowy? Kablem nic nie dociera? Może WiMAX?
-
Jo_gurt pisze:krysti10, a czemu radiowy? Kablem nic nie dociera? Może WiMAX?
Drogi kolego odpopwiedź jest następująca nie posiadam telefonu stacjonarnego a niechce płacić za niego(nP: Neostrada najtańszy telefon kosztuje u nich 28 zł + internet 512 lub 1 mb kosztuje razem 28 + 57 = 85 zł jak dla mnie dużo ). Ja szukam internetu do 60 zł i interesuje mnie prędkośc mmiędzy 512 a 1 mb ale jak będzie lepszy w tej cenie to też moze być. Więc internet przez kabel i komórkowy(limity) odpada.
Zostaje mi więc radiówka.
mam jescze jedno pytanie: czym się różni internet w bitach od bajtów?? Który lepszy??
Prosze o pomoc w znalezieniu internetu dostepnego w mojej okolicy i spełnjającego moje oczekiwania. Z góry dziękuje za pomoc.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Przelicznik jest taki: 1 bajt jest równy osiem bitów. Bity piszemy z małej litery, bajty z dużej. Więc jak masz internet 512 kbps (kilobits per second) to podziel to przez 8 i uzyskasz prędkośc jakiej teoretycznie możesz się spodziewać.krysti10 pisze:czym się różni internet w bitach od bajtów?? Który lepszy??
-
Dzięki wielkie Sundance_kid