Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.......
Proszę was o pomoc.Zakupiłem usługę internetu w Orange wraz z modemem Option Icon 225 i właśnie mam problem.
Internet chodzi kilkanaście minut i się zrywa.Przy próbie połączenia która trwa czasem ok godziny często wyskakuje kod błędu 619.Posiadam system Vista ultimate i odrazu mówię że oszczedzanie energi portów USB mam wyłączoną więc niezrywa przez to......
Jeszcze jedno w Menadzer urządzen w zakladce KARTY SIECIOWE mam maly żółty wykrzyknik w trójkącie przy ISATAP MICROSOFT,gdy wrzuce wlasciwosci jest napisane że ''To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)''
Z GóRY SERDECZNIE DZIEKUJE ZA POMOC Z WASZEJ STRONY....POZDRAWIAM
Option icon 225
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Option icon 225
Da game is to be sold...not to be told
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
-
Re: Option icon 225
czytam posty od godziny i problemu z jakim sie spotkalem nie znalazlem......dlatego postanowilem napisac
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
W tym linku od Jaco też nie?trzeciakos pisze:problemu z jakim sie spotkalem nie znalazlem
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
nie w tym też nie,owszem jest trochę ale o xp konfiguracji ale w viscie wyglada to inaczej.....mysle ze musialbym ustawic dial-up polaczenie tak jak doradzacie zeby wyrzucic firmowy program orange...........