iPlus Modem Sony Ericsson GC89 EDGE/WLAN
iPlus Modem PCMCIA Option QUAD UMTS/GPRS
nokia 6230 pomoc

Moderator: Moderatorzy
Niestety widziałem, i to nie jeden. Może oglądanie stron nie jest problemem, ale ściąganie kilkusetmegowego pliku już tak.TomekŁódź pisze:Szadzik co Ty się tak uparłeś z tą ładowarką że nie wydala. Widziałeś gdzieś taki przypadek bo u mnie spokojnie wydala i nigdy z tym nie było problemu.
Zapewne moderatorzyTomekŁódź pisze:A mam pytanie kto lub co poprawia błędy ortograficzneza które przepraszam.
Jeśli korzystasz z internetu tylko żeby raz na jakiś czas sprawdzić pocztę i kilka stron obejrzeć, to przyznaję rację. U mnie komputer chodzi nonstop, czasami tylko jest resetowany. W takim wypadku telefon kompletnie by się nie sprawdził.Enzo pisze:Jeżeli chodzi o kwestie ładowania podczas używania telefonu jako modemu to u mnie nie ma z tym problemu, w pełni naładowana bateria wystarcza na ok. 4 godziny intensywnego korzystania z internetu (UMTS) natomiast pełny cykl ładowania to około. 1 godz. i 45 minut. Problem, o którym pisał Szadzik może wystąpić, jeżeli bateria jest zużyta lub telefon ma bardzo krótki czas pracy.
I popieramy akcję: KLIK bykom-stopVipera pisze:Na Forum walczymy z Bykami.