BliSki, ja miałem Neo 6Mbs i sobie TP wyłączyła i od prawie 2 tyg niema. TP to jedna wieka macocha.BliSki pisze:Taka sama sytuacja jest u operatorów kablowych.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
BliSki, ja miałem Neo 6Mbs i sobie TP wyłączyła i od prawie 2 tyg niema. TP to jedna wieka macocha.BliSki pisze:Taka sama sytuacja jest u operatorów kablowych.
W tej firmie panuje tak niesamowity nieład,że aż nieprawdopodobne to jest.ja.michal pisze:TP to jedna wieka macocha.
Na początku będzie bajzel przez rok a potem będzie o wiele lepiej. Coś jak w USA swego czasu. Liczę na to.Patryk_ pisze:Zobaczymy,co będzie,jak ktoś (p.Streżyńska) tą kulę toczącą się wstrzyma (poprzez podział).
Dokładnie !Jo_gurt pisze:Na początku będzie bajzel przez rok a potem będzie o wiele lepiej.
Masz widoki na LLU Netii ?ja.michal pisze:Ja to mówię bye TP. W Netii inaczej obsługują.
LLU? Ogólnie nie mogę mieć Netii bo internet jest na firmę, która wynajmuje mi mieszkanie.Patryk_ pisze:Masz widoki na LLU Netii ?
LLU to otwarte pętle, czyli całe to udostępnianie linii tepsy innym firmomLLU?
Aha.Jo_gurt pisze:LLU to otwarte pętle, czyli całe to udostępnianie linii tepsy innym firmom
Może to być błąd party-linera, bo faktycznie nie miałoby to sensuja.michal pisze:samego internetu się nie da a jak się chce to 30zł za utrzymanie łącza (dziwne bo to na WiMaxie).
Z usługi jak najbardziej, niezawodność bardzo OK (w ciągu półtora roku miałem zdaje się dwie przerwy łącznie ze 2h) a w związku z tym z obsługą klienta nie miałem za dużo do czynieniaja.michal pisze:Swoją drogą Jo_gurt jak Ci się układa współpraca z Netią? Zadowolony jesteś z usługi, obsługi klienta i niezawodności?
Postaram się tylko żeby dało się z tego jakąś logiczną całość wyłuskaćja.michal pisze:Wydziel to gdzieś jak możesz od tego mojego LLU.
No właśnie. Dziwie się.Jo_gurt pisze:Może to być błąd party-linera, bo faktycznie nie miałoby to sensu
No to gitarka.Jo_gurt pisze:Z usługi jak najbardziej, niezawodność bardzo OK (w ciągu półtora roku miałem zdaje się dwie przerwy łącznie ze 2h) a w związku z tym z obsługą klienta nie miałem za dużo do czynienia
Ja korzystałem z jakiejśtam promocji i podpisywałem cyrograf 36, więc w sumie 1,22zł.ja.michal pisze:Ile wynosi opłata instalacyjna czy coś takiego?
Lepsze 20zł i kilka minut niż 30zł za nic.Jo_gurt pisze:A za tel płacę 20zł i w tym są jakieś darmowe minuty czy coś, ale i tak mało korzystam z tego telefonu.
Jo_gurt pisze:- tu jest lap mojej babci