Samsung Omnia jako modem przez BT - prośba o test

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Tomisek
Specjalista bezprzewodowy-junior

Samsung Omnia jako modem przez BT - prośba o test

Post autor: Tomisek »

Witam. Własnie się pokazały nowe taryfu Iplusa w abonamencie i nijak nie moge tego do siebie dostosowac. Niestety cyrograf na rok w cenie 100zł to tylko 4GB - na dwa lata nie chce sie wiazać bo bede miał wtedy juz pewnie łącze stałe w domu.
Niestety Nokia nie sprawdza sie jako modem przez BT - 6120 - nie wiem - nie umiem tego skonfigurowac czy co ale słowem porazka. Myślalem ze moze N95- ale tez widze że wielu ma problemy. Nokia i BT to chyba mala mina ;)

Jak sobie z tym radzi samsung - jest niy jakis program do komunikacji z komputerem
Tak mi chodzi po głowie Samsung Omnia - taki gadzet ale widze ze na forum jeszcze o nim ani jednego postu. Pojawil sie w ofercie Plusa.
Byłbym wdzieczny za test tej słuchawki jako modemu przez BT.
Sciagnałęm nawet instrukcje ze strony samsunga ale nie wiele tam na ten temat - w zasadzie nic ;)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Samsung Omnia jako modem przez BT - prośba o test

Post autor: Jaco »

Tomisek pisze:Nokia i BT to chyba mala mina
Ja nie miałem problemu z 6230 i obecną 6300. :cwaniak:

Wystarczy zajrzeć do <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a> :hyhy:
ODPOWIEDZ