test operatora
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
test operatora
witam.
Otóż mam taki problem: nie mogąc sie zdecydować na wybor operatora postanowiłem iść za wielokrotnie podaną tu rada i przetestowac każdego z nic poprzez starter pre-paid.
ale moje pyanie jest takie: czy mogę wykorzystać stary starter z tak-taka (oczywiscie nieuzywany) do sprawdzenia prędkosci jaką mi oferuje blueconnect.
Czyli krócej mówiac czy moge tak-taka przerobić na blueconnecta???
Dzięki z góry za pomoc
Otóż mam taki problem: nie mogąc sie zdecydować na wybor operatora postanowiłem iść za wielokrotnie podaną tu rada i przetestowac każdego z nic poprzez starter pre-paid.
ale moje pyanie jest takie: czy mogę wykorzystać stary starter z tak-taka (oczywiscie nieuzywany) do sprawdzenia prędkosci jaką mi oferuje blueconnect.
Czyli krócej mówiac czy moge tak-taka przerobić na blueconnecta???
Dzięki z góry za pomoc
Ostatnio zmieniony 2008-09-20, 15:28 przez RAMZES009, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: test operatora
W zasadzie tak ale lepiej zakup sobie Blueconnect Starter. Będzie o wiele taniej.RAMZES009 pisze:Czyli krócej mówiac czy moge tak-taka przerobić na blueconnecta???
-
- Użytkownik forum
taniej pod względem opłaty za transfer? tak- czy się myle?
TOSHIBA SATELITE M-105;C2D T5500;1,5GB RAM,945GM,HDD100GB;14.1";3945ABG; DVD-RW;BT;OPTION 3G+;WIN XPSP3
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Dokładnie zanim zdążysz jak kolwiek przetestować bedzie "-" na karcie.RAMZES009 pisze:taniej pod względem opłaty za transfer? tak- czy się myle?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
RAMZES009, u mnie w linku masz wszystko co potrzeba do testów.
-
- Guru bezprzewodowy
Swojego czasu Era przycinała prędkość przy APN "erainternettt"Sundance_kid pisze:W zasadzie tak ale lepiej zakup sobie Blueconnect Starter. Będzie o wiele taniej.RAMZES009 pisze:Czyli krócej mówiac czy moge tak-taka przerobić na blueconnecta???
Nie wiem jak to jest teraz, gdybyś testował na starterze Tak-Taka to proponuję wykupić pakiet Omnix Max. Jednak lepiej do tego celu kupić Blueconnect Starter
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Teraz w Tak Taku mozna korzystac tez z APN erainternet, choc Era poleca na starterze BC zeby korzystac erainternettt...
Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)
www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie