Otoz, chcialem sobie potestowac jak to wszystko dziala. Zakupilem karte simdata oraz karte da laptopa SE GC 79 i... nie moge tego zmusic do dzialania.
Postepujac zgodnie z instrukcja dotarlem do momentu, gdzie mam utworzyc nowe polaczenie (taka ikonka z jakby rozdzka magiczna) w wirelles manager, ale ta wymagana w isntrukcji ikonka jako jedyna jest niepodswietlona. Probowalem reinstalacji, resetowania kompa i nic nie dziala.
Karta jest raczej sprawna bo sms'a na swoj telefon wyslalem bezproblemowo.
Co robic ? Jak odpalic neta ? HELP!
SIMDATA + GC79 - POMOCY
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
Re: SIMDATA + GC79 - POMOCY
Jednak juz dziala 
Mam natomiast pytanie... Bo strasznie mi halasuja glosniki (tak samo jest jak sie telefon polozy blisko jakichs glosnikow czy sluchawek) w laptopie. Da sie to jakos obejsc ? W dzien to moge zagluszyc muzyka jakas, ale w nocy to przeciez lipa.

Mam natomiast pytanie... Bo strasznie mi halasuja glosniki (tak samo jest jak sie telefon polozy blisko jakichs glosnikow czy sluchawek) w laptopie. Da sie to jakos obejsc ? W dzien to moge zagluszyc muzyka jakas, ale w nocy to przeciez lipa.
-
- Mistrz bezprzewodowy
-
Re: SIMDATA + GC79 - POMOCY
mozesz powiedziec jak rozwiazales ten problem z ikonka nieaktywna? bo tez to mam i kompletnie nie wiem co zrobic
pozdrawiam

pozdrawiam