A wracając do tematu blueconnecta na kartę to coś dziwnego się ze starterem dzieje bo mam full zasięg EDGE i nie łączy. Ani erainternet, ani erainternett.
Z iPlusem jest ok.
Chyba z Erą w Siedlcach jest problem.
Moderator: Moderatorzy
A przeczytaj sobie cały wątek od początkumichal13031986 pisze:Mógł by ktoś napisać konfigurację tego APN,
To też jest na forum w <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a> i wystarczy sobie poszukać bo to nie boli: Zdalna i manualna konfiguracja telefonu do internetu - czyli jak sobie samemu skonfigurować telefon lub jak powyżej napisała koleżankamichal13031986 pisze:Ale mi chodzi internet w telefonie przez blueconnect starter, to mam tylko to ustawić:??
No nie wiem czy darmowym mozna nazwac 17.50mc za 1mb/s. Ale nie realne wydaje mi sie 300m, chyba nie mają tam anten szczelinowych na zewnątrz???McCool pisze:będzie mógł liczyć na darmowego neta
Z dobrym panelem to i LB by się złapało z 300m. Ale oczywiście wszystko zależy.krystianb pisze:chyba nie mają tam anten szczelinowych na zewnątrz???
Z tego wynika ze to bylo bez panelu...McCool pisze:a jakby jeszcze dodać do tego antenę kierunkową...
Jakie 17.50? Doładujesz kartę za 100zł będzie ważna kilka miesięcy a na wyjazd masz pre paid z kwotą 100zł czyli koło 333MB.krystianb pisze:No nie wiem czy darmowym mozna nazwac 17.50mc za 1mb/s.
Z tego co pamietam to w TT 100 jest wazna 5 miesiecy czy 20zl/mc 50na pewno 3 miesiace wiec wych 50/3~te 17zl. Moje zalozenia byly takie ze ktos chce korzystac tylko z tego hotspota, a limit na karcie do taki dodatek.ja.michal pisze:Doładujesz kartę za 100zł będzie ważna kilka miesięcy
Te co ja widzialem to byly na urzadzeniach Cisco. Moze dlategoMcCool pisze:te AP-ki Ery z reguły dość dobrze sieją zasięg
Ja też te co widziałem to Cisco.yagi pisze:Te co ja widzialem to byly na urzadzeniach Cisco. Moze dlatego
Tak, bez panelu byłoJo_gurt pisze:Z dobrym panelem to i LB by się złapało z 300m. Ale oczywiście wszystko zależy.krystianb pisze:chyba nie mają tam anten szczelinowych na zewnątrz???
Panel jest kierunkowykrystianb pisze:Z tego wynika ze to bylo bez panelu...McCool pisze:a jakby jeszcze dodać do tego antenę kierunkową...
Czy z mojej wypowiedzi wynika ze jest inaczej???Jo_gurt pisze:Panel jest kierunkowy
A faktycznie, przeczytałem tak:krystianb pisze:Czy z mojej wypowiedzi wynika ze jest inaczej???
Czekamy, bo ciekawi nas co ta zmiana przyniesieyagi pisze:Jutro postaram sie wygrzebac wiecej
Pewnie tylko szybszy przesyl danychBliSki pisze:Czekamy, bo ciekawi nas co ta zmiana przyniesie
I tak nie duża róznica, na przychodzące jest tylko miesiąc.yagi pisze:dostep do Hot Spotow jest blokowany, gdy uplynie waznosc na polaczenia wychodzace