I-PLUS w KOŁOBRZEGU, CZY KTOŚ MA? CZY DOBRZE ODBIERA? ZAJZYJ
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
I-PLUS w KOŁOBRZEGU, CZY KTOŚ MA? CZY DOBRZE ODBIERA? ZAJZYJ
Witam. od nie dawna mieszkam w internacie, mam laptopa i zamierzam kupić sobie internet z i-plusa (jutro mam jechac podpisac umowe) i mam pytanie czy w kołobrzegu on dobrze odbiera??? na stronie i-plusa ( http://www.iplus.pl/indywidualni-zasieg.html ) -< tu pokazane jest ze bardzo dobrze by odbierał, czy to prawda? czekam na odpowiedzi!
Ostatnio zmieniony 2008-10-03, 19:46 przez brabap, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: I-PLUS w KOŁOBRZEGU, CZY KTOŚ MA? CZY DOBRZE ODBIERA? ZAJZYJ
Niestety nikt nie odpowie na Twoje pytanie. Nawet jeśli znajdziesz tu sąsiada, który akurat ma iPlusa, może się okazać, że pracujecie na dwóch różnych stacjach. Jeśli zastanawiasz się nad iPlusem i chcesz mieć pewność, od razu nie będzie problemów to pomyśl o iPlus na próbę. Szczegóły oferty w linku.
P.S. I nie ufaj sprzedawcy, on powie, że zadziała na 100%
P.S. I nie ufaj sprzedawcy, on powie, że zadziała na 100%

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
A ja proponuję do zapoznania się z tym tematem Chcę mieć internet bezprzewodowy, co i jak mam wybrać?
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Nie. Tu jest pokazany tylko orientacyjny zasięg. Nie uwzględnia odległości od nadajnika, sasiedztwa innych a co najwazniejsze przeciążenia nadajnika. Bo może się okazać, że będzie tak przeciązony (rozmowy głosowe mają priorytet nad przesyłaniem danych) że nie będziesz mógł w niektórych porach w ogóle korzystać. Najlepiej kup starter Simdaty, zaopatrz się w telefon z technologia jaka u Ciebie jest dostępna i testuj.brabap pisze:tu pokazane jest ze bardzo dobrze by odbierał, czy to prawda?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Poza sezonem pewnie będzie ok w sezonie gorzej. ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)