Ale ta Opera nie jest programem darmowym?mar_kow pisze:Proponuję zainstalować Operę 9.5 i korzystać jako domyślnej przeglądarki.
Opera Mobile 9.5 [wydzielony]
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Opera Mobile 9.5 [wydzielony]
Wątek wydzielony z > Toshiba Portégé G900 <
Ostatnio zmieniony 2008-10-12, 22:26 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Opera Mobile 9.5 [wydzielony]
Niestety nie, miałem zainstalowaną wersję chyba 8,6 angielską. Są wersje bezpłatne ale o zubożonych funkcjach - oryginalnie zainstalowana na "Tośce" powinna wystarczyć. Może zwyczajnie brakuje flash playera do uruchamiania gierek na stronach.BliSki pisze:Ale ta Opera nie jest programem darmowym?
Jeśli ktoś chce uruchamiać zaawansowane rzeczy w java na PPC to polecam Mysaifu JVM
K L I K , K L I K
Nie korzystałem z tej aplikacji więc nie podzielę się wiadomościami, ale wiem że można uruchamiać gry i programy javy.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Szkoda że nie widzisz daty postu: Wysłany: 2008-07-23, 13:06 a mamy październikmar_kow pisze:Proponuję zainstalować Operę 9.5 i korzystać jako domyślnej przeglądarki. Gry powinny pójść

- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
No tak...Jaco pisze:[[...] mamy październik

- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Wersja beta 9.51 jest darmowa, ale srednio dziala.BliSki pisze:Ale ta Opera nie jest programem darmowym?
http://www.opera.com/products/mobile/

www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Jak większość wersji Beta. Pytanie tylko, czy nie ma ograniczenia czasowego? Bo w to nie wnikałem nigdy.yagi pisze:Wersja beta 9.51 jest darmowa
Dlatego nie chce mi sie tego za bardzo nigdy testować.yagi pisze:ale srednio dziala
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Z tego co widzę to chyba nie. Jedynie ograniczenie to, że beta.BliSki pisze:Pytanie tylko, czy nie ma ograniczenia czasowego?