Mam taki problem Jestem posiadaczem karty Ralink RT2561T w moim PieCu i ostatnio zmienilem winde XP na Viste. I tu zaczyna sie zpory problem.... CHodzi o to ze sterowniki ktore mialemwczesniej poprostu nie dzialaja. Sciagnelem jakies z internetu ale po instalacji pisze ze Karta not egsist(nie istnieje). Moze ktos tu zna jakiegos linka z dzialajacymi sterownikami do Visty? O ile sa
Stery ok i dziekuje za odpowiedz . Ale mam teraz wiekszy problem.. po instalacji sterow i zlapaniu zasiegu przeszlem do konfiguracji. WIec weszlem w Viscie do centrum sieci w celu konfiguracji polaczenia. A ze sie lacze za pomoca PPPoEP(czy jak to sie pisze) wpisalem swojego uzytkownika i haslo. BIore polacz i poprostu Vista sie zawiesza w tym momencie... A raczej caly komp lapie zwieche.... Admin wylaczyl zabespieczenia Mac'a ale dalej to samo... Poprostu komp sie zwiesza. Co ciekawsze po przejsciu spowrotem na XP wszystko jest ok wpisuje haslo i ID i jestem polaczony..... Jakas rada? Bo nie wiem co sie dzieje ;/
Tak z SP1 Home Premium. A czy z wszystkimi to nie wiem poza tym i tak nie moge wykonac aktualizacji bo nie dziala wlasnie internet ;/ Chyba ze bym zassal same uaktualnienia a potem juz bym se zgral na mojego kompa. Tylko jakie?
Konfiguracja jest ok... instaluje stery do karty robie profil sila sygnalu jest dobra a jakosc jest wypasiona... no a potem konfiguruje juz samo polaczenie i tu wszystko sie sypie. Gadalem z adminem on mowi ze Vista to czarna dziura jezeli chodzi o siec radiowa przez PPPoEP. najciekawsze jest to ze ta siec jest na pare miast obok siebie(bardziej miasteczek) i ci z miasta obok nie maja wiekszych problemow. Za to u mnie kazdy ma ten sam problem.. poza 1 osoba ktora mieszka na peryferiach miasta. Jedyna opcja to jakis Access...cos tam, kupuje za 200zl podlacza sie i dziala na 100m to ponoc omija weryfikacje domeny... czy jakos tak. Tyle ze zal mi wywalac 200zl na to. Sporo kasy wydalem na PieCa. Potem jeszcze Vista i Officie bo potrzebny do pracy. I teraz jeszcze to.... ehhh ;/