Dyskusja o dużych literach

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
paralityk
Początkujący użytkownik forum

Re: Dyskusja o dużych literach

Post autor: paralityk »

Panie yahooo, uwielbiam nie uzywac wielkich liter, oraz polskich znakow, tak samo nie lubie białych kozaczkow oraz skarpetek i sandalow, nie lubie tez popu i disco polo. Dziwne ze przywiazuje sie tu wage do takich szczegolow jak wielkie litery, miast skupic sie na merytorycznej tresci.

Pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2008-10-13, 19:38 ]
Poprawa pisowni oraz nicka.
Ostatnio zmieniony 2008-10-13, 18:37 przez paralityk, łącznie zmieniany 1 raz.
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: ja.michal »

paralityk, dlatego pewnie nie masz białych kozaczkow oraz skarpetek i sandalow i poloneza caro.

Tutaj wchodząc zaakceptowałeś regulamin.

Nie da się skupiać na treści jak się ją źle czyta. Po 2 to nie forum na którym ma być bałagan i brak zasad.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

paralityk po pierwsze: jak sie zwracasz do kogoś to przepisz jego nick dokładnie.
paralityk pisze:uwielbiam nie uzywac wielkich liter, oraz polskich znakow
A ja uwielbiam dbać o poprawność wypowiedzi. Nie lubię jak panuje bałagan. Jakoś nikomu to nie przeszkadza, więc nie powinieneś mieć do mnie pretensji, że chcę aby forum czytało się dobrze.

Tak jak napisał ja.michal rejestrując się przeczytałeś regulamin i wiesz co tam jest na ten temat napisane.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

paralityk ok, rozumiem Twoje podejście do dużych liter. I tym samym życzę powodzenia w znalezieniu pracy w której jest niezbędne CV lub w pisaniu pracy licencjackiej lub magisterskiej (o ile tego wcześniej nie robiłeś lub machasz kolejne studia).
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

paralityk pisze:Dziwne ze przywiazuje sie tu wage do takich szczegolow jak wielkie litery, miast skupic sie na merytorycznej tresci.
Co w tym dziwnego? Poza tym nie "zamiast" tylko "też".
ODPOWIEDZ