Panie yahooo, uwielbiam nie uzywac wielkich liter, oraz polskich znakow, tak samo nie lubie białych kozaczkow oraz skarpetek i sandalow, nie lubie tez popu i disco polo. Dziwne ze przywiazuje sie tu wage do takich szczegolow jak wielkie litery, miast skupic sie na merytorycznej tresci.
Pozdrawiam.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2008-10-13, 19:38 ]
Poprawa pisowni oraz nicka.
Dyskusja o dużych literach
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Dyskusja o dużych literach
Ostatnio zmieniony 2008-10-13, 18:37 przez paralityk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
paralityk, dlatego pewnie nie masz białych kozaczkow oraz skarpetek i sandalow i poloneza caro.
Tutaj wchodząc zaakceptowałeś regulamin.
Nie da się skupiać na treści jak się ją źle czyta. Po 2 to nie forum na którym ma być bałagan i brak zasad.
Tutaj wchodząc zaakceptowałeś regulamin.
Nie da się skupiać na treści jak się ją źle czyta. Po 2 to nie forum na którym ma być bałagan i brak zasad.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
paralityk po pierwsze: jak sie zwracasz do kogoś to przepisz jego nick dokładnie.
Tak jak napisał ja.michal rejestrując się przeczytałeś regulamin i wiesz co tam jest na ten temat napisane.
A ja uwielbiam dbać o poprawność wypowiedzi. Nie lubię jak panuje bałagan. Jakoś nikomu to nie przeszkadza, więc nie powinieneś mieć do mnie pretensji, że chcę aby forum czytało się dobrze.paralityk pisze:uwielbiam nie uzywac wielkich liter, oraz polskich znakow
Tak jak napisał ja.michal rejestrując się przeczytałeś regulamin i wiesz co tam jest na ten temat napisane.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
paralityk ok, rozumiem Twoje podejście do dużych liter. I tym samym życzę powodzenia w znalezieniu pracy w której jest niezbędne CV lub w pisaniu pracy licencjackiej lub magisterskiej (o ile tego wcześniej nie robiłeś lub machasz kolejne studia).
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Co w tym dziwnego? Poza tym nie "zamiast" tylko "też".paralityk pisze:Dziwne ze przywiazuje sie tu wage do takich szczegolow jak wielkie litery, miast skupic sie na merytorycznej tresci.