Mam pytanie bo infolinia Neti powiedziała mi, że nie ma możliwości technicznych podłączenia mi wimaxu. A wg mapki na ich stronie jest to problematycznie sprzeczne

Moderator: Moderatorzy
Kiedyś na tym forum padło stwierdzenie,że zbyt blisko nadajnika to też niedobrze.Kordos pisze:lub przynajmniej przedstawić argumenty inne niż: "nie ma możliwości technicznych"
Jest też firma wimaxowa w Bielsku - www.sferanet.pl ,tylko ceny mają jak na razie lekko zaporowe...to pierwsza sieć WiMax w Polsce,i jeszcze chyba nie urealnili cennikówyagi pisze:Dzisiaj widzialem plakat - to Telebeskid. I jest to w technologii WiMax
Na 99% to nie bedzie wimax a cdma 450MHz jest o tym wątek, byla tez lista kiedy i gdzie uruchamiają.faridrox pisze:TP ma uruchomic wimax
Jesteś pewien ?krystianb pisze:Na 99% to nie bedzie wimax a cdma 450MHz jest o tym wątek, byla tez lista kiedy i gdzie uruchamiają.faridrox pisze:TP ma uruchomic wimax
Proponuje zajrzeć chocby tu i tufaridrox pisze:Jesteś pewien ?
Bzdura telefoni post nie da sie zrobic po wimaxie, mozna tylk wstawic bramke VoIP. Nie podoba mi sie ta strona, piszą o czyms tylko sami nie wiedzą o czym.Oferta WiMAX obejmuje telefonię (POTS)
Może.Paweł pisze:może za dużo ich mordowałem?
Jeśli technicznie Netia odpali to zdecydowanie dobrzesiwyalf pisze:Ja chce się przesiąść ze Sferii na Netie. Mam nadzieje, że dobrze robię.
Mi tak mówili trzy razy nawet raz nikt nie przyjechałsiwyalf pisze:Mi powiedzieli dzisiaj, ze problemu z Netia nie ma w Józefowie i w Otwocku.