Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Brdzo potrzebuje dobrego programu zeby połaczyc LG Shine z internetem za posrednictwem komputera do tej pory znalazłam jedynie program Global GPRS ale tylko pod system Linux a ja potrzebuje pod windows bardzo prosze po pomoc ,,, z góry wszystkim dziekuje
Rozumiem, że chcesz zrobić coś takiego internet->komputer->telefon?? Jeśli tak to poradnik jest w moim podpsie, choć nie mogę zagwarantować, że z LG zadziała.
Jeśil chcesz zrobi tak internet->telefon->komputer, przez kabel to potrzebny jest sterownik na pewno do znaleziena na stronie lg i zrobie dialup, być może jest inna opcja. Można też za pomocą bluetooth, wtedy korzystamy z tego co windows daje lub instalujemy to co dali razem z bluetooth.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Chodziło mi o to aby tlefon dzisiałał jak modem na tej zasadze zeby podłaczyc go do kompa i z kompa serfowac po necie... pokazuje sie tam jakies okienko gdy łacze sie przez Bluetooth ale tam trzeba wpisac jakies hasło i login uzytkownika a nie choinka nie wiem o co w tym chodzi...
Hasła i loginu nie trzeba wpisywać, z rzesta mozna co kolwiek wpisać i bedzie działać. Jedynym problemem może być wpisanie apn. Opisz najdokładniej jak potrafisz jakim programem sie łączysz. I bez płaczu nie takie problemy tu rozwiązujemy
Spróbuj połączyć sie bez wpisywania hasła i loginu.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Ten problem nie wytepuje dokładnie na moim kompie tylko kompie mojego chłopaka jutro zrobie zrzuty i podam Ci co i jak bardzo wielkie dzieki za pomoc... a i jeszcze jedno gdzie sprawdza sie czy telefon loguje sie przez wap czy przez www bo mi trzeba zeby łaczył sie przez wap...