Zdjęcie robione latem.

Moderator: Moderatorzy
Jak posiane to i wyrosłoja.michal pisze:Jaco, jakie to zdjęcie artystyczne w tym zbożu.Normalnie dusza artysty.
ja.michal pisze:The best BTS photos ever
Nie inaczejja.michal pisze:Era z tego co pamiętam.
Jestem za: proponuję fotkę, operator i krótki opis.ja.michal pisze:Może jakiś konkurs typu The best BTS photos ever.
Kiedyś obfotografowałem stację Plusa,z ktorej korzystam u siebie na wsimarens pisze:Jestem za: proponuję fotkę, operator i krótki opis.
Wieża strunobetonowa Ery ?marens pisze:"Mój" NodeB Plusa
Tam gdzie jest podpisane Era, to inna lokalizacja jakieś 300m.Patryk_ pisze: Wieża strunobetonowa Ery ?
Takja.michal pisze:http://mapa.btsearch.pl/
Fajnie,że Plus zaczął na południu stawiać też takie wieżemarens pisze:Tam gdzie jest podpisane Era
ja.michal pisze:Era z tego co pamiętam.
Jaco, sprawdzales kontener i tabliczke na drzwiach? Mi to jak w pysk strzelil wyglada na Plusa. Nie spotkalem takej konstrukcji Ery. Przykladem moze byc stacja pokazana przez Patryk_'aJaco pisze:Nie inaczej
No to cos nowego razy 2. Jak bedziesz mogl to zrob troche fotek tego masztu aparatem cyfrowym. Takiego masztu to jeszcze nie widzialem. Moze podeslalbys je to wrzucilibysmy je na www.btsy.euJaco pisze:Mogę Ci to nawet na piśmie zapodać że to Era
Zrobi sięyagi pisze:Jak bedziesz mogl to zrob troche fotek tego masztu aparatem cyfrowym.