Źródło: laptopy.info.pllaptopy.info.pl pisze:Microsoft zafundował nam kolejną poprawkę dla Windows Vista, która zwiększy wydajność samego systemu jak i aplikacji pracujących pod kontrolą tego systemu.
Ta poprawka zwiększa niezawodność. Ta aktualizacja rozwiązuje niektóre problemy z wydajnością i niezawodnością w systemie Windows Vista. Zastosowanie tej aktualizacji umożliwia osiągnięcie wyższej wydajności i szybkości odpowiedzi w różnych scenariuszach. Po zainstalowaniu tego elementu może być konieczne ponowne uruchomienie komputera. Aktualizacja ta podlega postanowieniom licencyjnym systemu Windows Vista.
Poprawka KB957200 - zwiększ wydajność w Viście
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Poprawka KB957200 - zwiększ wydajność w Viście
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: Poprawka KB957200 - zwiększ wydajność w Viście
Zobaczymylaptopy.info.pl pisze:Microsoft zafundował nam kolejną poprawkę dla Windows Vista, która zwiększy wydajność samego systemu jak i aplikacji pracujących pod kontrolą tego systemu.

Ja się przeprosiłem z tym systemem z powodu problemów robionych przez MS z aktywacją XP po downgradzie z Visty i chyba pięciu reinstalacjach XP.
Jak na razie w stosunku do tego,co oferowała Vista rok temu,widać ogromny postęp - system nadaje się do użytku,jest o wiele szybysz i stabilniejszy.
Oby tak dalej

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Patryk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Też to zauważamPatryk_ pisze:Jak na razie w stosunku do tego,co oferowała Vista rok temu,widać ogromny postęp

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
- Początkujący użytkownik forum
W sprawie KB957200
Witam
Ściągnęłam to na swoją laptopice ale niestety po uruchomieniu wyswietlilo się, ze nie jest to rozszerzenie dla mojego systemu...
Mam Viśte Premium... oryginalna, żeby nie było, i zarejestrowaną.
Możecie jakoś pomóc...?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-30, 22:38 ]
Dzieki bardzo...
milej nocki
Ściągnęłam to na swoją laptopice ale niestety po uruchomieniu wyswietlilo się, ze nie jest to rozszerzenie dla mojego systemu...

Mam Viśte Premium... oryginalna, żeby nie było, i zarejestrowaną.
Możecie jakoś pomóc...?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-30, 22:38 ]
Dzieki bardzo...
milej nocki
Ka?ka
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Kaśka, najprawdopodobniej ta poprawka została już pobrana z Windows Update automatycznie i tyle. U mnie ta sama sytuacja.
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Ja tez ja zainstalowalem - z zauwazlanych zmian to wyglada jakby kopiowanie plikow miedzy pendrivem a kompem przyspieszylo.
Poza tym Vista jest przyjemniejsza w uzytkowaniu od czasu SP1 a juz SP2 na karku
Poza tym Vista jest przyjemniejsza w uzytkowaniu od czasu SP1 a juz SP2 na karku

www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie