Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i odrazu z góry dziekuje za pomoc:) a więc do sedna........
Mam internet z Multimedia Polska:(wiem,wiem.....:)modem motorola,łącze sie z internetem w moim laptopie bez kabla poprzez router TP-LINK W543G a do stacjonarnego mam pociągniety kabel i tak w wejście WAN podłaczony mam kabel z modemu a na port 1 kabel do kompa a laptop z antenki wszystko byłoby ok GDYBY nie fakt że od około m-ca raz lub dwa razy w tygodniu mam brak połączenia,po zalogowaniu się do routera mam ustawione AP router a nie Ap Client router!!!Mam Dynamic Ip a nie Static Ip i przeważnie pomaga zresetowanie modemu,routera i przywrócenie ustawień fabrycznych w routerze by na nowo ustawić AP router i Dynamic IP oraz przeważnie wystarczy Clone Mac adres nie wiem,po prostu <font color="#FF00FF"><b>»»nie mam««</b></font> pojęcia dlaczego tak jest.....
Nie znam się za bardzo przyznam szczerze na tym jednak wydaje mi się że albo DOSTAWCA ZMIENIA CO JAKIŚ CZAS IP lub Mac adres.....PROSZĘ O POMOC
PROBLEM z Routerem Tp-Link W543G
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
PROBLEM z Routerem Tp-Link W543G
Da game is to be sold...not to be told
-
- Początkujący użytkownik forum