iPlus wysoka jakoś transmisji danych
Moderator: Moderatorzy
- Jakub
- Stały użytkownik forum
iPlus wysoka jakoś transmisji danych
http://media2.pl/telekomunikacja/43376- ... sie.html#f
Era ma HSDPA w Chojnicach (40 tysięcy mieszkańców), a iPlus ma EDGE i 3G tyle, że 3G nie pokrywa zasięgiem całego miasta (mnie nie obejmuje)
I mi Ery spokojnie śmiga 2.1 Mbps
Era ma HSDPA w Chojnicach (40 tysięcy mieszkańców), a iPlus ma EDGE i 3G tyle, że 3G nie pokrywa zasięgiem całego miasta (mnie nie obejmuje)
I mi Ery spokojnie śmiga 2.1 Mbps
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: iPlus wysoka jakoś transmisji danych
Nie wiem czy sie przyznawać do tego, że chciałem tam studiować i w ogole do studiowania na pw...Jakub pisze:http://media2.pl/telekomu...w-plusie.html#f
Jakim to cudem wyszło im 2Mbps w playu?? A może dostali jakąś specjalną aktywacje? Nagrode powinien play otyrzmać bo daje średnio 120%(wg testu) tego co oferuje

[ Dodano: 2008-11-18, 18:06 ]
Nie podoba mi sie ta strona polecane artykuły w 50% o plusie czymś tu brzydko pachnie...
Jeszcze jedno ostatnio u nas w ogłoszeniach można empirycznie doświadczyć "zadowolenia" z iplusa -2 cesje dziennie sie pojawiają...
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No to trzeba patrzeć czy się coś na polibudzie nie buduje, albo jakaś nowa pracownia czy jakieś dopłaty dla kadry. ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Nie podoba mi sie ta strona polecane artykuły w 50% o plusie czymś tu brzydko pachnie...

-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
To tylko świadczy, że jest na cesje popytkrystianb pisze:Jeszcze jedno ostatnio u nas w ogłoszeniach można empirycznie doświadczyć "zadowolenia" z iplusa -2 cesje dziennie sie pojawiają...

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Boras pisze:To tylko świadczy, że jest na cesje popyt

Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Głównie ironia. Jednak ludzie zorientowani w temacie wolą przyjąć cesję niż kupić świeżą usługę, przynajmniej wcześniej było to o wiele bardziej opłacalne.krystianb pisze:To jest ironia, czy nie zaglądałeś tam?