[ Dodano: 2008-11-20, 18:28 ]
Ale jak zamówie przez telefon to w ciągu 10 dni można oddać tak? Ale modem może być używany?
Moderator: Moderatorzy
Też taki miałem i chodził super.Darecky pisze:Czyżby jakiś nielegalny nadajnik?
Nie wiem czy jakiś kruczków nie ma.Darecky pisze:Ale jak zamówie przez telefon to w ciągu 10 dni można oddać tak? Ale modem może być używany?
http://www.google.com/search?hl=pl&inla ... z-kabli.plDarecky pisze:Jakby to nie chodziło tak, jak powinno, to skorzystam z prawa zwrotu. Ps: jak ta procedura wygląda?
Są!!! Można oddać tylko jak sie nie aktywuje karty sim, w ciągu tych 10 dni można zrobić to samodzielnie na ich stronie. A nie wiem jak to jest jak sie umowę przedłuża... to chyba jeszcze bardziej grzązko jest...bob pisze:Nie wiem czy jakiś kruczków nie ma.
Można odesłać modem,dostać zwrot 1 PLN +VAT za niego,ale aneks pozostaje w mocykrystianb pisze:A nie wiem jak to jest jak sie umowę przedłuża... to chyba jeszcze bardziej grzązko jest...
I uwierzyłeś w to co Ci powiedzieli?Darecky pisze:Byłem w salonie orange.
Zgadza się. Ostatnio router poszedł do serwisu bo coś po kablach poszło od nich.Patryk_ pisze:infrastruktura kablowa TP degraduje się z roku na rok.
W sumie z Orange korzystam dopiero dwa miesiące,ale jeszcze ze zwykłym UMTSem się nie spotkałem w tej sieciDarecky pisze:To mówicie że Orange już wszędzie hspa ma, nie zwykle 3g?
Hsupa to nie wiem a z UMTS to się nie spotkałem od lat ale może gdzieś tam jest.Darecky pisze:To mówicie że Orange już wszędzie hspa ma, nie zwykle 3g?
Nie. Twój podpis do zobowiązanie. Reszta się nie liczy.Darecky pisze:Jak przyjedzie kurier i nie przedłużę umowy to nic nie będę musiał płacić?
Oczywiście, spójrz na podpis bob'aDarecky pisze:te HSDPA 7,2 Mb/s montuje Orange?
I na wyniki pod dwoma systemami:Adamusek xD pisze:spójrz na podpis bob'a
Tak,też mam takie osiągi w paru miejscachDarecky pisze:te HSDPA 7,2 Mb/s montuje Orange?
Nic dziwnego, skoro dopiero co uruchomili NodeB. Trochę czasu i się zapcha.Darecky pisze:Muszę przyznać, żę HSDPA w Orange to coś pięknego...
Chodzi jeszcze lepiej niż net po kablu...