Witam.
Proszę napiszcie mi czy to normalne. Mam GC89 w sieci Orange. Jestem w zasięgu EDGE(wg WM na 3 do 4 kreski). Kiedy coś ściągam wg Wireless Managera podczas ściągania danych prędkoś dochodzi najczęściej do około 220 kbps i utrzymuje się. Problem mam przy otwieraniu stron- prędkość podchodzi od 0 kbps i dochodzi tak do 90 kbps-wtedy strona jest już otwarta. W ten sposób nie ma szansy by wykorzystać całą szybkość i cieszyć się szybkim otwieraniem stron.Czy można jakoś gdzieś ustawić aby od razu ściągało na prędkości około 220 kbps??
szybkość otwierania stron GC89
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Tomekłódź
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: szybkość otwierania stron GC89
Było już na forum o tym.
Takie są pingi i nic się na to nie poradzi. Zainstaluj nową przeglądarkę (Opere) mi pomogła. Ale super szybko stron to nigdy nie bedziesz otwierać.
Takie są pingi i nic się na to nie poradzi. Zainstaluj nową przeglądarkę (Opere) mi pomogła. Ale super szybko stron to nigdy nie bedziesz otwierać.
- Enzo
To normale. Jeżeli możesz przełącz się tylko na GPRS, pootwieraj kilka stron internetowych, a potem spowrotem wróć na EDGE, wtedy zobaczysz jaka jest różnica.Bart pisze:Problem mam przy otwieraniu stron- prędkość podchodzi od 0 kbps i dochodzi tak do 90 kbps-wtedy strona jest już otwarta. W ten sposób nie ma szansy by wykorzystać całą szybkość i cieszyć się szybkim otwieraniem stron.
iPlus+E61i=FUN
- kemott1
Spróbuj użyć firefox-a i przestawić " network.http.pipelining.maxrequests na wartość 25" by móc to ustawić wpisz "about:config" zamiast adresu strony.
gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<