Wygląda na NDIS bo sieciowa. Chciałem zrobić też TRU-Install, ale mam komunikat, że nie obsługiwane.Patryk_ pisze:Łączysz się przez NDIS czy RAS ?

Moderator: Moderatorzy
Wygląda na NDIS bo sieciowa. Chciałem zrobić też TRU-Install, ale mam komunikat, że nie obsługiwane.Patryk_ pisze:Łączysz się przez NDIS czy RAS ?
Też znalazłem Telstra, ale tylko 880U i 880E.Patryk_ pisze:Moja 875 też od Cingulara miała 3.6.
7.2 pojawiło się po wgraniu firmware'u od australijskiej Telstry![]()
IMHO to chwyt reklamowy,żeby AT&T mógł się pochwalić kartą dedykowaną pod ich sieć i ich czestotliwościja.michal pisze:Chociaż powiem, że nie wiem jak do końca jest z tymi antenami.
Też mi się tak wydaje. Zwłaszcza, że jak już wcześniej pisałem, zasięg jest super a w szczególności stabilność.Patryk_ pisze:Anteny wewnętrzne w telefonach i modemach mają zysk 0 dBi,i takie niewielkie roznice częstotliwości można śmiało pominąć
Tutaj poczytaj sebi.sebi pisze:nie winika,że karta obsługuje HSUPA, nic o tym nie piszą.
Popatrz na podpis ja.michal Jakoś wersja 881 nie przeszkadza w korzystaniu z neta u nas. Byc może odrobine gorszy gorszy zasięg jest w porównaniu z wersją europejską.hedm pisze:Napisałem do producenta czy można zmienić "receive diversity band" z amerykańskich na europejskie tzn czy można zrobić z 880 <=>881 i z MC8780<=>MC8781