Witam serdecznie, jakie teraz atrakcje oferuje orange przy przedłużaniu? Dzisiaj dzwoniła babka do mnie (a w maju dopiero mi sie kończy umowa) i chciała przedłużać, nie miałem czasu gadać wiec ma zadzwonić później, stąd też pytanko co można zyskać aktualnie?
Internet brany był na 2 lata jako orange free pro, później przedłużyłem o rok i mam aktualnie 22gb za 84zł. Modem jaki wziąłem na początku taki mam do teraz (w szufladzie jeszcze huawei e180 leży..). Nie wiem ogólnie co chce mi babka zaproponować (oprócz tego że już słodziła na początku, że jestem jednym z nielicznych, którzy tak długo są z orange- a raptem 3 lata

) wiem ze pewnie jak będę brać bez modemu to będzie korzystniej. Jakieś bez limitowe noce słyszałem że są, ale tak jak mówię- nie śledziłem wszystkiego przez dość długi czas i nie wiem co obecnie jest

Ktoś jakieś ciekawe oferty dostawał?
Prędkości jakie osiągam sa rożne. Ostatnio udało mi sie miec 450kB/s na liczniku. Przeważnie mam standardowo 120-140 kB/s. Jakieś nowe technologie weszły, zmieniać modem na coś lepszego? Internet cały czas w mieszkaniu bo innej opcji nie mam. Pomysły, sugestie?