W Białymstoku na ul. Lipowej rozpoczęto sprzedaż orange freedom pro. Przed chwilą dzwoniłem do nich. Więcej szczegółów niestety na miejscu, nie telefonicznie. W każdym razie modemy już mają.

Moderator: Moderatorzy
i 3G Plusa (na razie bez HSDPA,testowo) tez już masz w Lublińculubczyk pisze:A u mnie CDMA miało być niby w czerwcu 2009 a według mapy dostęp już jest w całym mieście i okolicach
Już wiemy, jak chcą zarobićorange.pl pisze:Techniczne wsparcie usługi Orange Freedom Pro
* z telefonu komórkowego pod numerem 0 510 800 800 (opłata zgodnie z posiadaną ofertą, min. 1,50 zł)
Nic nie pisze o konieczności wykupienia modemu...orange.pl pisze:Aby skorzystać z Oferty wystarczy, że podpiszesz umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych
na czas nieokreślony albo na czas określony 12, 24 lub 36 miesięcy w planie taryfowym Orange Freedom Pro.
To wiem gdyż mam telefon z Plusa z 3G ale zasięg tego 3G nie powala na kolana... a żeby nie było OT to napiszę że ja bym chętnie wziął ten internet bo niestety mój OF jest wolny i limit szybko wykorzystuję.. a tu i większy transfer bo 3 GB i po przekroczeniu 64 kb/s podczas gdy w Orange mam koło 32 kb/sPatryk_ pisze:[....]
i 3G Plusa (na razie bez HSDPA,testowo) tez już masz w Lublińcu
http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 344754.pdfco w promocji?
1. Zawarcie umowy o swiadczenie usług telekomunikacyjnych w ramach niniejszej promocji uprawnia do zakupu urzadzenia
słuzacego do transmisji danych w cenie okreslonej w ponizszej tabeli
Czyli nie po ID urządzeniakarty dualnej R-UIM
Kod: Zaznacz cały
Kolejnym planowanym krokiem będzie uruchomienie nowych usług mobilnych. Dzięki połączeniu możliwości sieci CDMA oraz HSDPA, klienci Orange będą mogli łączyć się z szybkim internetem na terenie całego kraju (HSDPA w dużych miastach i CDMA poza nimi).
Ja za neta w orange płacę 120zł.i wykorzystuję z tego jakieś 10% reszta przepada mam EDGE ale siec jest przeciążona że idzie to wszystko ''jak po grudzie''nie ściągam dużych plików-za długo to trwa i nie raz i dwa przerywa i wtedy klops.tukidydes pisze:A to cios w samo serce:
Umowa bezterminowa: abonament 129zł aktywacja 90 zł
tukidydes pisze:Jak sądzicie - modem anydata ADU-E100H będzie działał z polskim cdma?
Jeśli obsługuje karty dualne R-UIM i CDMA 450MHz, ahh poczekamy na Patryka, on na pewno wietukidydes pisze:To ja ponowie swoje pytanie
Poszukaj na czeskim allegro tam modemy do 300zł są...[email protected] pisze:Jeżeli to wejdzie u mnie to biorę umowę na czas nie określony nawet jeżeli ten modem kosztuje tysia
Autoryzacja jest po "PPPoE",więc po co karta...tak samo jak w czeskiej sieci O2,ale jest jedno "ale" - technicznie możliwa jest rejestracja MACa modemu - czyli przypisanie danego konta do terminala.Adamusek xD pisze:Jeśli obsługuje karty dualne R-UIM
A można po ludzku ?Patryk_ pisze:Jeśli obsługuje karty dualne R-UIM
Autoryzacja jest po "PPPoE",nie po karcie R-UIM,tak samo jak w czeskiej sieci O2,ale jest jedno "ale" - technicznie możliwa jest rejestracja MACa modemu - czyli przypisanie danego konta do terminala.
Czesi tego nie stosują,ale już Sferia tak
Nie wiem,jak będzie z Orange.