szybkośc internetu
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
szybkośc internetu
dlaczego prękośc internetu mi zwalnia? nap oczatku jejs najwieksza potem zwalnia zwalnia ze sie strona nieche zadna otworzyc i potem znów rosnie i ciagle tak skacze. niedawno jakies 6 miesiecy temu był robiony format komputera i internet normalnie diząłł nie zwalniał anie nie przyspieszał a teraz zaczoł strasznie czemu tak sie dziej czy znów musze zrobic format?
elo rap:P
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: szybkośc internetu
Czy tak jest cały czas? Jak jest rano (np o 6:00) i w nocy (np o 00:00)happybean pisze:internet normalnie diząłł nie zwalniał anie nie przyspieszał a teraz zaczoł strasznie czemu tak sie dziej czy znów musze zrobic format?
Mnie to wygląda bardziej na problem dostawcy ale również moga być wirusy/trojany i bez oczyszczania windowsa albo ponownego formatu może sie nie obejść.
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
tak to nie ma znaczenia o której godzinie, sprawdzam wirusy programem antywirusowem ale to i tak niec nie daje i tak zwalnia. wiec chyba format jest jedynym rozwiazaniem
elo rap:P
- wojteks
- *** Administrator ***
Jeżeli nie masz z tym problemu (robisz to samodzielnie i w miarę szybko) to skuteczna opcja.happybean pisze:wiec chyba format jest jedynym rozwiazaniem
Nie pomagam na PW!
- sus
- Specjalista bezprzewodowy-junior
a sprobuj moze tak:panel sterowania-opcje internetowe-historia przegladania-usun pliki tymczasowe,historie,pliki cookie,zapisane hasla i informacje formularzy sieci Web , pamietam ze mi kiedys pomoglo na mulacy internet 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Do tego celu polecam program CCleaner.sus pisze:pamietam ze mi kiedys pomoglo na mulacy internet