pytanie o Wi Fi
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
pytanie o Wi Fi
nie wiem czy to odpowiedni dzial ale chcialem sie o tym wiecej dowiedziec a nie wiem co to w ogole jest? i co trzeba zrocic aby cos takiego miec na kompie lub w telefonie. wiem ze na rynku we wrocku cos takiego jest ale poza tym nic o tym nie wiem jakie tam mozna predkosci osiagać itp? a i słyszalem ze juz podobno jest na placu grunwaldzkim ale czy to w ogole prawda w tamtym roku gdzies czytalem ze maja to wprowadzic na grunwald ze wzgledu na studentow ale czy to juz zrobili??? bardzo prosze o rzyczliwość :-)
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: pytanie o Wi Fi
Przenoszę posta na to forum, bo tu jest dla niego miejsce 

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Użytkownik forum
faktycznie sorry ale nie zauwazylen na początku
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
kup sobie karte WI fi do laptopa - jesli takowego posiadasz...
wyjdz na wspomniane miejca...kup sobie piwko...wlacz kompa i poserfuj!
aaaa no i nie radze ze stacjonarnym chodzic...bo sie przed deszczem troche trudno ucieka no i <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> wyglada to jakos dziwnie.
PZDR!
wyjdz na wspomniane miejca...kup sobie piwko...wlacz kompa i poserfuj!
aaaa no i nie radze ze stacjonarnym chodzic...bo sie przed deszczem troche trudno ucieka no i <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> wyglada to jakos dziwnie.
PZDR!
-
- Użytkownik forum
ale mi bardziej chodzi i wiadomosci czy w domu owaki sygnal moze dochodzic i jakie sa predkosci i co zrobic aby miec wi fi na telefonie albo jesli sygnal dochodzi do domu na kompie stacjonarnym i moze ktos wie czy na grunwaldzie wi fi juz jest?????????????????? czekam na odp
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
yyy no to ja nie wiem o co cho:)
- MaxFM
- Stary wyga bezprzewodowy
Spraw sobie yage, karte wifi, podłacz do kompa, zainstaluj netstumbler i sie dowiesz jakie sieci masz w zasiegu.