I PLUS ...CZY BEDZIE KIEDYS LEPIEJ??

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Broli
Początkujący użytkownik forum

I PLUS ...CZY BEDZIE KIEDYS LEPIEJ??

Post autor: Broli »

Wzialem sobie I plusa w ofercie 110. Elegancko...predkosc ,,niby" jak na modemie i nielimitowany przeplyw danych w GPRS. Realia sa jednak troche gorsze...Polaczenie chodzi wolno...Zolw przy tym to gonzales, a granie w jakas gre internetowa, typu starcraft jest marzeniem, chyba ze ktos lubi robota. Macie pomysl co z tym zrobic?? Nie wymagam wiele...tylko to co powinno byc zapewnione w umowie. HELP
Walka od urodzenia do smierci
sdfdf

Re: I PLUS ...CZY BEDZIE KIEDYS LEPIEJ??

Post autor: sdfdf »

kup sobie ant kierunkową to znacznie ci pomoże !!!!
Awatar użytkownika
Poohatek
Użytkownik forum

Post autor: Poohatek »

i o grach to raczej mozesz zapomniec
pingi w tej technologi to w najlepszym razie 500-600 msek
Awatar użytkownika
Varmack
Stały użytkownik forum

Post autor: Varmack »

A nie prawda znowu.

Ja ostro pogrywam w Tibię (www.tibia.com), i rewelacji nie ma, drobne lagi, ale grac sie da. Żeczywiste transfery nie przekraczają 5 KB/s, a jak włącze netmetera w czasie gry to mi pokazuje poniżej 1 KB/s. Ale powtarzam grać się da.

@Broli

Grałeś na servie Blizzarda czy postawiles serva i koś cię widział w necie. Bo jak ta dróga opcja to bardzo bym prosił o jakies info co zrobić żeby być widocznym w necie.

Pozdro
Ja nie my?le co mówie - ja, mówi? co my?l?...
Broli

starcraft

Post autor: Broli »

powiem tak...jak kumpel stworzy gre to mozemy grac, sa lekkie lagi, ale ogolnie to gitarka :) problem w tym, ze ja utworzyc gry nie moge :( to raz...a dwa, ze jak chce sie grac w wiecej osob to nie da rady :( maksymalnie mozesz grac 1v1 ;/ jednym slowem...KUPKA!!
Walka od urodzenia do smierci
michal_99
Stały użytkownik forum

Post autor: michal_99 »

a Wy wiecznie to samo... kupujecie iPlusa i chcecie na tym przesylac gigabajty danych grac itd... ludzie... zanim kupicie pomyslcie jakie jest przeznaczenie iPlusa :) bo <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> nie jest to net przeznaczony do takich celow.
pozdrawiam
tomek-plusgsm

Post autor: tomek-plusgsm »

michal_99 pisze:a Wy wiecznie to samo... kupujecie iPlusa i chcecie na tym przesylac gigabajty danych grac itd... ludzie... zanim kupicie pomyslcie jakie jest przeznaczenie iPlusa :) bo <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> nie jest to net przeznaczony do takich celow.
pozdrawiam
Otóż to,duzym błędem jest zakup iPlusa jako internetu do gier i emula, a to tylko modem.
ODPOWIEDZ