Witam
Mam problem ponieważ zainstalowalem BITLORDA i bez problemu sciagnalem plytke z muza (transfer ciagle byl i nic sie nie sypalo)
A teraz chce cos sciagnac to mi wywala polaczenie. Tzn. Jestem polaczony przez Wireless Menagera ,wszystko smiga bez klopotu, edonkey sciaga i wszystko zawsze dziala, po czym uruchamiam Bitlorda zalanczam sciaganie i ciagnie, przez pare minut a potem klapa net siada, nawet przegladarka ,gg nie dzialaja, a polaczenie dzial niby bo KB nie leca. Wiec lacze sie ponownie i nie idzie nawet sie polaczyc po ponownym uruchomieniu Menegera (tylko trzeba kompa zrestartowac) I jak tu sciagnac plytke?? Co zrobic poradzcie cos?? Skoro dzilalo przedtem bez problemu to cos sie moze syplo a moze to sie nadaje na reklamacje??
ps. Mam IPLUS+GC79
IPLUS Problem z torentem (bitlord)
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
IPLUS Problem z torentem (bitlord)
Ostatnio zmieniony 2006-06-02, 18:02 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
- l_uke
- Użytkownik forum
Re: IPLUS Problem z torentem (bitlord)
Co prawda nie korzystam z p2p, ale czytałem ostatnio dużo entuzjastycznych opinii o programie Utorrent. Tyle o nim piszą, że pewnie warto wypróbować
Binarka zajmuje tylko około 500kb.

-
- Użytkownik forum
Sprawdzalem ten programik ale on u mnie wcale nie rusza 

- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Zobacz LimeWire.
gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<
- duru
- Początkujący użytkownik forum
Nie głupi jest jeszcze BitComet.
Ściągałem przez N6630 z iPlusem i byłem pod wrażeniem. Działał naprawdę bez zarzutów. Żadnych przerwań i rozłączeń.
Ściągałem przez N6630 z iPlusem i byłem pod wrażeniem. Działał naprawdę bez zarzutów. Żadnych przerwań i rozłączeń.
Death be not proud, though somehave called thee mighty and dreadful, art not so...