Dlatego napisałem raczej.YaHooo pisze:Chyba, że się zna komendy AT do odczytywania SMS'ów

Moderator: Moderatorzy
Dlatego napisałem raczej.YaHooo pisze:Chyba, że się zna komendy AT do odczytywania SMS'ów
32 kb/s jest podane.temp333 pisze:Na stronie o ile pamietam byla informacja o 40kbps.
Da się zrobić, tylko troszkę cierpliwości trzeba. Najlepiej zaparzyć sobie kawę czy herbatę i spokojnie bez denerwowania czekać na otwarcie strony.pgoral pisze:A jak jest z otwieraniem stron po limicie/czytaniem poczty via www/robieniem przelewów w banku?
Przejsciowe klopoty. Tez tak mialem niedawno, ale po paru godzinach wszystko dzialalo normalnie.pgoral pisze:A mi dziś gorzej - rozłączył się już niezliczoną ilość razy. Prawie się nie da używać. Nie wiem co się stało. Wilgoć czy jak?
Zawsze było super - innym padał a mi nic.
Racja, coś jest na rzeczy, mi również co chwilę rozłącza. Myślałem, że mam system skopany ale sprawdzałem na innym komputerze i to samo. Mają jakieś kłopoty chyba. Z drugiej strony prędkości wciąż maksymalne, nie mam pojęcia co to może być.krzyhu pisze:Mi od paru dni rozłącza się co ok. pół godziny.
To trochę poczekasz, BOK P4 nie śpieszy się z odpisywaniem.kult_kazika pisze:Napisałem już do BOK i czekam na odzew