TELE2
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
TELE2
Mam internet z tele2 na łączu TP, wczesniej używalem routera netgear DG834, internet działał bez zarzutów, musiałem niestety oddac go na gwarancje. w zastępwstie mam teraz edimax AR-7084ag oraz modem z neostrady ZTE ZXDSL 852. na obu swieci sie zielona lampka od dsl'a. modem zte niestety nie chce sie połączyc, pokzauje komunikat 721. router'a edimax nie moge nawet skonfigurowac, strona konfiguracyjne na to 192.168.2.1 (probowałem też 0.1) niestety jest bła w połaczeniu, podobnie jest gdy chce go skonfigurowac przez Setup_Wizard.
tele2 wmaga routera ADSL ANEX2 (neo ma chyba te same wymagania)
tele2 wmaga routera ADSL ANEX2 (neo ma chyba te same wymagania)
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: TELE2
Każda usługa neostradopodobna na kablach TP SA wymaga routera z modemem ADSL w wersji Annex A.wasyll25 pisze:tele2 wmaga routera ADSL ANEX2
User i hasło wpisałeś w program od modemu? dodatkowo musi być wpisane pytanie pomocnicze w razie zapomnienia hasła.wasyll25 pisze:modem zte niestety nie chce sie połączyc
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Re: TELE2
ADSL over POTS (ITU T.G.992.1 Aneex A) takie dokładnie wymagania podaje tele2 do routerów.
od razu mówię że nie instalowałem oprogramowania z neo, wrzuciłem tylko streowniki, łącze się klikając dwukrotnie na ikonę urządzenia, tam też wpisałem dane do logowania.
od razu mówię że nie instalowałem oprogramowania z neo, wrzuciłem tylko streowniki, łącze się klikając dwukrotnie na ikonę urządzenia, tam też wpisałem dane do logowania.