Witam kolegów.
Mój problem jest trochę dziwny zwłaszcza że forum ma pomagać a nie szkodzić.
Niedawno zmieniłem ISP na 5Ghz bo mój "super" kolega znalazł sposób na uprzykrzać życie w okolicy tzn. ma coś że jak włączy to wyszystkie sieci przysiadają i świrują wszystkie routery w okolicy.
I tu moje pytanie co to mogło być, bo teraz chciałbym się odwdzięczyć.
Za pomoc serdecznie dziękuję.
zagłuszanie sieci 2,4Ghz
Moderator: Moderatorzy
- infi44
- Początkujący użytkownik forum
zagłuszanie sieci 2,4Ghz
LINKSYS ONBOARD
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: zagłuszanie sieci 2,4Ghz
Tzn w jaki sposób świrują?infi44 pisze:świrują wszystkie routery w okolicy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Jak przysiadają? Spada prędkość, moc sygnału, zasięg czy co?infi44 pisze:mój "super" kolega znalazł sposób na uprzykrzać życie w okolicy tzn. ma coś że jak włączy to wyszystkie sieci przysiadają
Świrują routery, to mi się kojarzy z wieszaniem. Ale wątpię żeby miał tak coś aby potrafiło wszystkie routery w okolicy powiesić. Chyba, że masz coś innego na myśli pisząc świrują? Bo co innego jest sieć a co innego router.infi44 pisze:i świrują wszystkie routery w okolicy.
Mi się tu ciśnie na usta i klawiaturę "nie rób drugiemu co Tobie niemiłe".infi44 pisze:I tu moje pytanie co to mogło być, bo teraz chciałbym się odwdzięczyć.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Na takim poważnym forum takie tematy?infi44 pisze:co to mogło być, bo teraz chciałbym się odwdzięczyć.

Wypij lepiej piwo z kolegą

- wojteks
- *** Administrator ***
Pewnie ma kamerkę analogową (albo videosender) na 2.4GHz i WiFi w promieniu 500-800m umiera na amen.infi44 pisze:bo mój "super" kolega znalazł sposób na uprzykrzać życie w okolicy tzn. ma coś że jak włączy to wyszystkie sieci przysiadają i świrują wszystkie routery w okolicy.
Nie pomagam na PW!