problem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
problem
Witam mam problem z prędkością internetu. Mam internet radiowy o szybkości 512 kbps. Wczoraj zauważyłem jakąs inną sieć i chciałem zobaczyc czy się z nią połączę. Po chwili połączenia się rozłączyłem i po przełączyłem na moją "starą" sieć. Jednak po tym prędkość spadła o około połowę (także sciąganie z rapidshare) I tu moje pytanie: Czy możliwe ze ktos się włamał lub coś w tym stylu? Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić?
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: problem
Oczywiście że możliwe, mogłeś również złapać jakiegoś wirusa/trojana/malware ... czy co tam jeszcze jest.ufoo pisze:Czy możliwe ze ktos się włamał lub coś w tym stylu? Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić?
Najlepiej format c: ewentualnie jakieś antywirusy, hijack this, malware remover .... i wiele innych narżedzi ale czy będą skuteczne kto to wie.
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Zgadzam się z przedmówcą
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Takie mogą być skutki korzystania z dziwnych sieci.ufoo pisze:Mam internet radiowy o szybkości 512 kbps. Wczoraj zauważyłem jakąs inną sieć i chciałem zobaczyc czy się z nią połączę.
A przy okazji <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12593" target="_blank">»WiFi i prawo«</a>
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.