Do tego jest router CDMA z WiFi.JJK pisze:A i jeszcze jedna sprawa jak wygląda sprawa z podziałem na 2 kompy.

Moderator: Moderatorzy
Do tego jest router CDMA z WiFi.JJK pisze:A i jeszcze jedna sprawa jak wygląda sprawa z podziałem na 2 kompy.
No nie wiem.rafik2 pisze:Czy teraz powiesz mi czy opłaca się zainstalować Orange freedom pro?
Teoretycznie jak jest zasięg to nie, ale dla stabilnej pracy można się w takową zaopatrzyć. Antena ATK 10/400 na 450MHz o zysku 9,5-12 dBi z kablem 10m zakończonym gniazdem FME to 62,31 PLN + koszt przesyłki.rafik2 pisze:Czy trzeba jakieś antenki czy coś?
Nie ma sprawy. Jak mam chwilę to pomagam w miarę możliwości i swojej wiedzy.rafik2 pisze:Z góry dziękuje, że poświęcasz mi tyle czasu.
Nie. To gniazdo na końcu kabla. Trzeba jeszcze mieć konektor FME - wtyk do rutera.rafik2 pisze:To gniazdo FME będzie pasowało do rutera?
radzio2303 pisze:Jednakże pierwszym województwem będzie woj. podlaskie "
Tak... pomiędzy Dąbrówką i Ciechanowcem mieszkam na pewno, ale Brańsk jest chyba bardziej na uboczu...balbina1 pisze:Jeżeli mieszkasz pomiędzy Ciechanowcem, Brańskiem a Dąbrówką Kościelną,
Jednak tak ;Pbalbina1 pisze:Jeżeli mieszkasz pomiędzy Ciechanowcem, Brańskiem a Dąbrówką Kościelną
Nadajnik to Ty masz nad samą głową:Orange » CDMA (4471)radzio2303 pisze:Czy w tych miastach są nadajniki??
U nich takie rzeczy są na porządku dziennym. U mnie według ich mapki nie ma zasięgu( najbliższy nadajnik w Szepietowie lub w Białymstoku) a system pokazał że mogę wziąć na próbę. Podaj inne miejsce zamieszkania (niektórzy tak robili). Masz jeszcze ze spisu pozwoleń:PTK "CENTERTEL" Spółka z o.o. CDMA/0/0263/1/08 P 2016-12-17 22E37'23" 52N45'54" Wyszonki Kościelne dz. nr 58ale czy to możliwe że mogła nastąpić taka pomyłka??
Wg mapy Orange jesteś w zasięgu.Mikele pisze:Niestety, po włączeniu modemu nie znajduje zasięgu CDMA.
Nie,na pewno nie.Mikele pisze:Czy może to być spowodowane zachmurzeniem i opadami deszczu?
o tej porze? możliwe, ciągle skacze od 3 do 5 kresek, a po chwili znika na dłużej,To raczej wygląda na jakieś dłubanko na stacji...technicy potrafią nieraz parę dni "szkodzić" w GSM/UMTS,to i w CDMA też...