[orange] Zwiększenie limitu?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
[orange] Zwiększenie limitu?
Witam, ja mam takie szybkie pytanko.
Czy w internecie Orange wykupionym na firmę da się za dopłatą dokupić sobie limit przesyłanych danych? Jeśli tak to za ile?
Pozdrawiam.
Czy w internecie Orange wykupionym na firmę da się za dopłatą dokupić sobie limit przesyłanych danych? Jeśli tak to za ile?
Pozdrawiam.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: [orange] Zwiększenie limitu?
BulNy@pl z tego co się orientuje nie da się. Taką opcje oferują tylko Plus i Play.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Niestety jest to niemożliwe.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
W jednym miesiącu się nie da, ale jeśli ciągle te GB bardzo potrzebne to można przejść na wyższy abo, pytanie tylko czy się dostanie 4 czy 6GB za 120zł. Ale zdaję się że 6 bo starym użytkownikom podnieśli limity. Niestety po zwiekszeniu abo powrót do starego na 99% jest niemożliwy do końca okresu zastrzeżonego.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Jakiś czas temu również Era wprowadziła taką usługę.Sundance_kid pisze:Taką opcje oferują tylko Plus i Play.
-
- Użytkownik forum
Zawsze mozna wrocic do nizszej wartosci kontraktu (conajmniej do tej w ktorej podpisales umowe) to co piszesz jest bzdura.krystianb pisze:W jednym miesiącu się nie da, ale jeśli ciągle te GB bardzo potrzebne to można przejść na wyższy abo, pytanie tylko czy się dostanie 4 czy 6GB za 120zł. Ale zdaję się że 6 bo starym użytkownikom podnieśli limity. Niestety po zwiekszeniu abo powrót do starego na 99% jest niemożliwy do końca okresu zastrzeżonego.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
LeNDo, zależy od warunków promocji.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
W plusie można tylko w górę i do wyboru tylko taryfy, które obowiązywały w chwili podpisania umowy, w dół zejść nie można w okresie promocyjnym. Regulamin orange w tej sprawie sam sobie zaprzecza w 2 różnych punktach, a jak zaprzecza to wiadomo z korzyścią dla firmy a nie klijenta. Nie napisałem też, że pewien jestem pewien w 100%, pozostawiając procentowy margines błedu mojego toku myślenia.LeNDo pisze:to co piszesz jest bzdura.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Użytkownik forum
Owszem ale nie znam takiej promocjija.michal pisze:LeNDo, zależy od warunków promocji.