Nie wiem gdzie zadać to pytanie więc może tu ktoś mi pomoże -mam problem z siecią ponieważ mój admin sieci radiowej wprowadził login i hasło i trzeba na kompie zanim wejdzie się do neta je wpisać w przeglądarce żeby połączyć się z netem.Połączenie jest przez black boxa z czterema portami rj45 który działa jako router do niego dołączony jest komp i tuner sat dreambox500s do black boxa login i hasło zna tylko admin sieci radiowej ale mam jeszcze linksysa wrt 54gl. z tomato 1.19pl na pokładzie. Może ktoś ma sposób podłączenia -konfiguracji black boxa z linksysem do którego ewentualnie podpiąłbym tuner i kompa żeby automatycznie logował sie do netu bo na obecną chwile na kompie hasło i login to nie taki problem ale tuner nie ma opcji do wpisywania loginu i hasła przez co nie łączy się z internetem i nic nie można pobierać
A powiedz człowieku po co Ci router za routerem? Ten linksys ma pracować jako AP czy jako co? Swoją drogą gratuluję providera, który stosuje router z trybem WISP (BB) nie znając podstawowych możliwości jego konfiguracji